torsdag d. 23. februar 2023 - kl.18:30 - 21:30

Enneagram foredrag af Michael Groser

Michael Gorser

Michael Groser holder foredrag på Frederik VI’s Hotel

I en kombination af masser af humor, seriøsitet, indlevelse, energi og dagligdags eksempler giver Michael Groser med dette foredrag en introduktion til hhv. Enneagrammets 9 ligeværdige persontyper og de 3 lykkebringende Instinkt-varianter!

Mere end 100.000 har allerede deltaget ved Michael Grosers inspirerende, indsigtsfulde og hylende sjove Enneagram introduktions-foredrag. Michael er én af Danmarks absolut mest anvendte Enneagram-foredragsholdere og undervisere. De fleste deltagere melder tilbage, at de fik sig en oplevelse de aldrig glemmer!

Hvad er Enneagram?

Enneagrammet er et let anvendeligt “Krak-kort” over den nemmeste og mest effektive rute, du kan vælge, hvis du ønsker at blive den bedste udgave af dig selv. Enneagrammet beskriver mennesker med 3 vidt forskellige behovs-systemer. Indenfor hvert af de 3 domæner benytter vi hver især én af 9 forskellige strategier for at opfylde de behov, vi har. Altså 27 vidt forskellige persontyper, alle fuldstændig ligeværdige – og du er én af dem!

Hvis du vil høre meget mere om hvilke styrker, talenter faldgruber og udviklingsveje de enkelte profiler har – inklusive DIN EGEN – så kom til Michael Groser foredrag hos os!

Hvem er Michael Groser?

Michaels speciale er, med persontype- værktøjet Enneagrammet som fundament, at skabe endnu bedre og inspirerende ledere samt motiverede og effektive medarbejdere. Bedre samarbejde og øget trivsel har en dokumenteret positiv afsmitning på effektivitet, produktivitet, service og indtjening i enhver virksomhed, hvor mennesker er omdrejningspunktet (og ofte virksomhedens vigtigste og dyreste ressource). Udover mere end et halvt århundrede i livets skole, har Michael mere end 20 års ledelses- og salgserfaring som ejer og leder af en mellemstor IT-virksomhed.

Desuden har Michael fungeret som underviser i 25+ år.

Michael har en Psykoterapeutisk uddannelse fra Kempler Instituttet, samt hele to Enneagram-baserede coaching uddannelser.

Derudover har Michael gennemført stort alle seriøse Enneagram-skoler i verdens pensum – og derfra udviklet sit helt eget “take” på Enneagrammet som værktøj. En empatisk, rummelig og motiverende tilgang, med udgangspunkt i at ALLE mennesker er propfulde af styrker og talenter, som blot skal frem i lyset og “vandes” så de kan spire og forhindre at de bliver til faldgruber.

 

Eventet er gratis for alle, men tilmelding er nødvendig.