">
fredag d. 12. marts 2021 - kl.18:30 - 21:15

Take Away – Tapas og Vinsmagning

Vi prøver noget nyt hos Frederik VI’s Hotel!

Fredag den 12. marts kl. 18.30 afholder vi en virtuel vinsmagning i samarbejde med H. J. Hansen Vin og AV-Center med en lækker tapastallerken som take away.

Der vil være mulighed for at stille spørgsmål og deltage i konkurrencer undervejs.

Hvis du ønsker at deltage, skal der skal bestilles senest onsdag d. 10 marts.

Menuerne kan afhentes mellem kl. 14.00 – 17.00 hos Frederik VI’s Hotel.

Når I afhenter Tapastallerkenen på hotellet, får I et unikt link med hjem til den virtuelle vinsmagning med H J Hansen Vin.

Den virtuelle vinsmagning starter kl. 18.30 og slutter ca. kl. 19.15.

Vi tilbyder følgende:

Lækker tapastallerken

  • Serranoskinke – Chorizo/fennikelpølser – Gravede okseinderlår
  • Tilbehør: Pesto – Langtidstørret tomat – Oliven – Grissini – Ærtehummus – Aioli – Syltede løg
  • Arla unika gammel knas – Blå kornblomst
  • Terrin med svinekæber – Grøn peber – Cornitioner – Sennep
  • Hjemmerøget laks – Friskostcreme – Fennikelfrø – Agurk – Karse
  • Kylling satay – Asiatisk dip – Forårsløg
  • Focaccia med rosmarin og flagesalt
  • Mørk chokoladecreme – Passionfrugt sirup – Blåbær

Pris kr. 175,00 pr. kuvert

Vinpakken består af 4 vine og købes som én pakke. Bemærk størrelsen på de enkelte flasker.

Pris kr. 400,00 pr. vinpakke

2017 Cava, D.O. Reserva, 37,5 cl, Juve Y Camps, Spanien (½ fl)

Strågylden vin med god mousse. Indbydende og elegant frugtig duft og smag af mandler og hyben.

 

2018 Godello, DO, Sucesores de Benito Santos Monterrie, spanien

Godello er en aromatisk drue, der har været tæt på at uddø. Men takket være en række entusiastiske vinbønder er den ”back in business”. Heldigvis, for den giver hvidvine med sin helt egen personlighed og delikate friskhed. I næsen tilbyder vinen tropiske frugter, æble, abrikos og hvide blomster. Frugten går igen i smagen med rund og blød tekstur. Prøv den til lys fisk, skaldyr eller blot som tørstslukker på en varm sommerdag.

 

2018 El Quintanal, DO, Cillar de Silos, Riebra del Duero

Mørk kirsebærrød Tempranillo, hvor vinens lilla skær og elegante aroma af modne, røde frugter og skovbær behager øjne og næse. Let mineralsk med blomstrede toner og silkeblød på tungen med behagelige tanniner.

 

2014 LBV, 20 cl, Graham’s, Portugal

Dyb farve med et let, mørkerødt skær. Duften er fyldt med mørke bær, grøntsager, tobak og sød lakrids. Smagen er elegant med en rig sødmefuld frugt, der afbalanceres af den fine syre.