Overdådig vinaften m. 5 retters menu

Bourgogne VINaften på Frederik VI’s Hotel

EVENTET ER SLUT - NY DATO KOMMER SNAREST

Kom til overdådig vinaften på Frederik VI’s Hotel, hvor vi forkæler dig med dejlig vin og lækker mad!

Vi præsenterer en udsøgt gourmet-aften med tilhørende vine fra Moillard-Grivot.

Aftenen byder på en 5-retters menu med dertilhørende vine (og lidt ekstra til), som tager dig en tur gennem Bourgognes udsøgte vinmarker, hvor der skal smages og nydes masser af vin!


Det bliver en helt fantastisk aften, så find din indre vin-connoisseur frem og nyd atmosfæren og selskabet. Det bliver ikke meget bedre!

Moillard-Grivot er en prestigefyldt producent af Bourgogne-vine og specialist i appellationerne Côte de Nuits, hvis historie går tilbage til det XIX århundrede.
Moillard-Grivot producerer i dag sine vine med den mest avancerede teknik i smuk forening med det bedste fra den gamle tradition, de meget omfattende kældre rummer løbende op mod én million flasker fra alle de fineste appellationer i Côte d'Or. 

Det får du:

  • 5 retters menu med dertil afstemt vinmenu

Pris kr. 995,- pr. person
OBS! Arrangementet kræver tilmelding.

Tilkøb ophold

Det får du:

  • 5 retters menu med tilhørende vinmenu

  • Overnatning i dobbeltværelse

  • Stor morgenbuffet


Pris kr. 1.495,- pr. person i standard dobbeltværelse
Ældre Sagen pris kr. 1.365,- pr. person i standard dobbeltværelse

Tillæg:

Enkeltværelse kr. 250,- pr. nat
Opgradering til businessværelse kr. 200,- pr. nat
Opgradering til Juniorsuite kr. 400,- pr. nat

Menuen

Første servering
Østers au naturel – grillet citron – syltede rødløg – dild olie
Friteret Frølår med bitter vintersalat vendt i Ravigotte  
Krustade karamelisteret løg – timian - Gruyere

Vin: Saint Veran

***

Forret
Krabberilette med avocadocreme – lime – blodappelsingele – saltet agurk – ristede cashewnødder

Vin: Montagny 1. Cru “les Bouchots”

***

Mellemret
Tatar af okse fra grambogård rørt med coqnac – estragon – æggeblommecreme – chips – frisse – brøndkarse

Vin: Nuits St Georges 1.Cru “Les Damodes” og Gevrey-Chambertin AOP

***

Hovedret
Grillet Fjerkræ fra Rokkedahl – panchetta – syltede perleløg – rødvinssauce – svampe – persille

Vin: Savigny-les-Beaune 1. Cru “Les Narbantons”

***

Dessert
Klassisk vanilje creme brule – kirsebæris – isomalt – hasselnødder

Vin: Crémant Chardonnay

Book dit ophold nu

Ophold & events

Frederik VI’s Hotel
Rugårdsvej 590
5210 Odense NV

Reception 65 94 13 13
Mail: reception@f6h.dk

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Frederik VI’s Hotel – All rights reserved