Cecilia og Josefine

Her kan du møde Cecilia og Josefine; to af vores housekeepers.

 

Pigerne er begge to i gang med et sabbatår efter gymnasiet, og de to veninder har nu arbejdet på Frederik VIs Hotel i 2-3 måneder.

 

Selv om de hele tiden har vidst, at det ikke er hotelbranchen de skal gøre karriere i – de drømmer begge to om at gå en naturvidenskabelig vej – så er de positivt overraskede over, hvor godt de er faldet til i vores verden.

 

Et unikt sammenhold

De to housekeepers synes, stemningen på hotellet og kollegaerne er fantastiske, og de elsker, at alle er med til at løfte hinanden op og sikre, at gæsterne får en god oplevelse:

 

“Sammenholdet på hotellet er helt unikt, og man er som en hel lille familie. Selvom vi egentlig er “lavest i hierarkiet” og sjældent synlige for gæsterne, føles det slet ikke sådan. For hele personalet gode til at pointere, at vi alle er gensidigt afhængige af hinanden.”

 

Cecilia og Josefine fremhæver begge to den helt særlige stemning, der er på hotellet i weekenderne, når der er mange selskaber og gæster. Den elsker de.

 

“Travlheden og stemningen, når vi alle løfter i flok og får det hele til at spille, er helt fantastisk – det gør det hyggeligt at arbejde i weekenderne.”

 

Begge piger er ansat som afløsere, men de har intet imod at tage fat og lander alligevel typisk på omkring 37 timer uge efter uge. De nyder dog den fleksibilitet, der er ved ikke at skulle indgå i en fast vagt-turnus, og de er vilde med, at de selv kan melde ind, hvilke vagter de ønsker.

 

Det gør at det er nemt at tilpasse job og fritid, så der også er tid til at mødes med veninderne og byture i weekenderne, når det er det, der trækker.