Hovedbygning med lys i alle vinduer

Events

Vi afholder forskellige events i løbet af året på Frederik VI´s Hotel – og du er inviteret hver gang.

Du skal blot holde øje her på siden, hvor vi løbende opdaterer vores arrangementer, som du herunder kan læse mere om og tilmelde dig.

Vores arrangementer

Vildtaften

fredag d. 29. oktober 2021 - kl.18:00 - 22:00

Vildtaften 2021 på Frederik VI’s Hotel

Til efteråret hører sig en vildtaften og på Frederik VI’s Hotel er vi vilde med at skabe traditioner, så vi holder selvfølgelig fast i vores årlige Vildtaften!

Det sker i år fredag den 29. oktober kl. 18.00  – her sørger vi for den helt rette stemning og en veltilberedt vildtmenu.

Rammerne er sat med hygge, æstetik og nydelse.

Tag familie og venner med til en herlig Vildtaften på Frederik VI’s Hotel.

Aftenens program:
Kl. 18.00 Vildtmenu serveres
Kl. 22.00 Tak for i aften

Pris kr. 525,- pr. person
Inkluderer 5 retters vildtmenu.

Der er mulighed for at tilkøbe en afstemt vinmenu sammensat af vores restaurantchef Liselotte – pris kr. 370,- pr. person. Derudover er det muligt at købe drinks, øl, vand og vin i Baren.

Pris kr. 875,- pr. person inkl. ophold
Inkluderer 5 retters vildtmenu med overnatning i standard dobbeltværelse.
Tillæg for enkeltværelse kr. 200,-

Tilmelding nødvendig

Rosé, Fisk & Skaldyr

lørdag d. 26. juni 2021 - kl.13:30 - 17:00

Vi gentager succesen og byder endnu engang velkommen til Rosé, Fisk & Skaldyr på Frederik VI´s Hotel
– Lørdag den 26. juni 2021 kl. 13.30-17.00

Vi sørger for rigeligt med havfriske kolde og lune retter og rosévinene skænkes fra buffet af H.J. Hansen Vin.
Det er juni og vi forventer intet andet end, at solen skinner og vi dækker op udendørs.

Pris: kr. 665,- pr. person

Bemærk tilmelding er nødvendig.
Tag familie og venner med til en skøn eftermiddag på Frederik VI´s Hotel.
NB: du kan naturligvis også booke arrangementet inkl. overnatning, det gør du lige HER
Menuen: 

Snacks:
Fine de claire østers – grillet citron – skalotteløg
Pil selv Rejer – aioli – brød

Forretter
Dampet blåmuslinger – julienne af urter – hvidvin – fløde

Cerviche af kammusling – yuzu – agurker – feltsalat – havtorn

Soya marineret laks – cashewnødder – asiatisk nuddeldressing – friisee – dild

Hovedretter:

Skindstegt rødfisk – hvide asparges – Hollandaise – ærter – nye danskekartofler

Gratineret jomfruhummer – hvidløg – persille – citron

Dessert:
Chokoladetærte – hindbær iscreme – hindbær – citronmelisse