Hovedbygning med lys i alle vinduer

Events

Vi afholder forskellige events i løbet af året på Frederik VI´s Hotel – og du er inviteret hver gang.

Du skal blot holde øje her på siden, hvor vi løbende opdaterer vores arrangementer, som du herunder kan læse mere om og tilmelde dig.

Vores arrangementer

Bøf & Portvin

fredag d. 10. marts 2023 - kl. 00

FREDAG DEN 10. MARTS 2023

En uforglemmelig aften med saftige bøffer og udsøgte portvine!
Vi slår atter dørene op for endnu en Bøf & Portvinsaften fuld af forkælelse fredag d. 10. marts 2023!
Vi starter aftenen med velkomstdrink og snacks, herefter en 4 retters menu.
Vi glæder os til at byde velkommen til en forrygende aften!
Hold dig opdateret her på siden.

Vildtaften

fredag d. 28. oktober 2022 - kl.18:00 - 22:00

Vildtaften 2022 på Frederik VI’s Hotel

Til efteråret hører sig en vildtaften og på Frederik VI’s Hotel er vi vilde med at skabe traditioner, så vi holder selvfølgelig fast i vores årlige Vildtaften!

Det sker i år fredag den 28. oktober kl. 18.00  – her sørger vi for den helt rette stemning og en veltilberedt vildtmenu.

Rammerne er sat med hygge, æstetik og nydelse.

Tag familie og venner med til en herlig Vildtaften på Frederik VI’s Hotel.

Aftenens program:
Kl. 18.00 Vildtmenu serveres
Kl. 22.00 Tak for i aften

Pris pr. person 995,-
Inkluderer 5 retters vildtmenu samt afstemt vinmenu – 1 glas pr. ret.
Vinmenu kan ikke fravælges, men mulighed for at erstatte vinmenu med saftmenu – Venligst noter i noten ved bestilling, hvis saftmenu ønskes.

Derudover er det muligt at købe drinks, øl, vand og vin i baren.

Tilmelding nødvendig

Kan du ikke være med i år, så deltag næste år d. 27. oktober 2023!

 

MENUEN

Snacks
Vildsvinskrokette – Karl Johanmayonnaise – tyttebær – karse – rehydreret rødbede – rødbedegelé – birkes

Forret
Tartar af dyr – fermenteret hindbær – kelp – zucchini – rød mizuna  – brændt porremayonnaise

Mellemret
Vildt frikassé med fasaner fra Fyn – smørstegt brioche – hengemte bær – cremede skovsvampe – trøfler fra Piemonte

Hovedret
Farseret vagtel – skorzonerødder stegt i brunet smør – smørdampet rosenkål – friterede jordskokker – jordskokkecreme – sauce på kyllingevinger – kartoffelkroket

Dessert
Solbær – hvid chokolade – vanilje – iscreme på kærnemælk og kørvel

Download menuen her.

Rosé, Fisk & Skaldyr

16. juni 2023

Vi gentager succesen og byder endnu engang velkommen til Rosé, Fisk & Skaldyr på Frederik VI´s Hotel
– Fredag den 16. juni 2023 kl. 18-22.00

Vi sørger for rigeligt med havfriske kolde og lune retter og rosévinene skænkes fra buffet af Oskar Davidsen & Co.
Det er juni og vi forventer intet andet end, at solen skinner og vi dækker op udendørs.

Pris pr. person kommer

Bemærk tilmelding er nødvendig.
Tag familie og venner med til en skøn eftermiddag på Frederik VI´s Hotel.
NB: du kan naturligvis også booke arrangementet inkl. overnatning, det gør du lige HER
Vi glæder os til at byde velkommen til en forrygende aften!

Julefrokost på Frederik VI’s Hotel

November og december 2022

Vi afholder igen i år julefrokost på Frederik VI’s Hotel, så inviter ansatte, familie eller venner på lækker julefrokost og få jeres helt eget lokale.

Julemenu 345,- pr. person
Velkomst 60,- pr. person
Natmad 80,- pr. person
Øl, vin & vand ad libitum under middagen (3 timer) 285,- pr. person

Min. 25 personer

Der er mulighed for Take Away – min. 25 personer. Ring og hør nærmere.

 

Hvorfor skal julefrokosten holdes på Frederik VI’s Hotel?
– I kan have hele hotellet for jer selv med alle 62 værelser.
– Vi er behjælpelige med udsmykning af lokaler – kun fantasien sætter grænser!
– Alt er samlet ét sted.
– Vi tilbyder overnatning til favorable priser i forbindelse med jeres arrangement.

Ønsker i overnatning ifm. julefrokosten er det muligt at tilkøbe værelser.
Enkeltværelse inkl. morgenbuffet fra 625,-
Dobbeltværelse inkl. morgenbuffet fra 825,-

 

Lokalet kan bookes til enten frokost (kl. 12-16) eller aften (fra kl. 18).

Book julefrokosten nu på tlf. 65 94 13 13 og hør, hvad vi mere kan tilbyde til jeres arrangement.

Vi ser frem til at danne rammerne om jeres julefrokost!

Julehilsner fra
Frederik VI’s Hotel

MENUEN

1. servering

Marinerede hvide sild med løg, kapers og karrysalat

Fiskefileter med remoulade, citron og dild

Æg og rejer med mayonnaise og karse

Tarteletter med høns i asparges, tomat og persille

Rugbrød, smør og fedt

2. servering

Stegt julemedister med stuvede kål, syltede asier og kartofler

Æbleflæsk med røget spæk
Flæskesteg med rødkål og brunede kartofler

Anderilette med syltede tranebær og balsamico glace med appelsin

3. servering

Risalamande med kirsebærsovs og brændte mandler

2 slags ost med sødt og sprødt

julepyntet bord