
Events
Vi afholder forskellige events i løbet af året på Frederik VI´s Hotel – og du er inviteret hver gang.
Du skal blot holde øje her på siden, hvor vi løbende opdaterer vores arrangementer, som du herunder kan læse mere om og tilmelde dig.
Vores arrangementer
Bøf & Portvin
EVENTET ER SLUT – men vi vender snart tilbage med en ny dato for 2024
Bøf & Portvinsaften på Frederik VI’s Hotel!
En uforglemmelig aften med saftige bøffer og udsøgte portvine!
Vi slår atter dørene op for endnu en Bøf & Portvinsaften fuld af forkælelse. Vi starter aftenen med velkomstdrink og snacks, herefter en 4 retters menu.
Vi får tilmed fornemt besøg af Joao Afonso fra Churchill’s Port.
João er 50 år gammel og har dedikeret mere end halvdelen af sit liv til vin og spiritus. Han brænder for familie, FC Porto og vine – specielt Douro og Portvine. Når vi er på ”Quinta Gricha”-vingården kan vi føle en magisk atmosfære. Lagares, floden, lugten og de fantastiske indtryk.
Churchill’s handler om dét, passion og lidenskab til vin – og dét glæder vi os til at fortælle mere om!
Vi glæder os til at byde velkommen til en forrygende aften!
Pris pr. person inkl. overnatning i standard dobbeltværelse og morgenmad:
Ældre Sagen: Pris pr. person inkl. overnatning i standard dobbeltværelse og morgenmad:
OBS! Arrangementet kræver tilmelding.
MENU
Pocheret torsk – Jordskokker – Hasselnødder – Rødbede – Muslinger – Kærnemælk – Yuzu
dertil
Chardonnay, “Morning Fog”, Wente, USA
samt
Churchills Dry White Port
Angus oksestriplion – Karamelliserede løg – Svampetartelet – Glaseret selleri stegt i brunet smør – Kartoffelfondant vendt i tørrede svampe og urter fra skoven – Morkelsauce
dertil
Cabernet Sauvignon, “Southern Hill”, Wente, USA
samt
Churchills Quinta da Gricha Vintage 2013 og Churchills Crusted Port
Oste fra Italien – Sød gelé – Syrlig kompot – Sprødt
dertil
Churchills 20 Years Old Tawny og Churchills LBV
Saltet karameltærte med peanuts og karamel – Kirsebær is – Karamelliserede popkorn med kirsebær
dertil
Churchills 10 years Old Tawny

Vildtaften
fredag d. 27. oktober 2023 - kl.18:00 - 22:00
Vildtaften 2023 på Frederik VI’s Hotel
Til efteråret hører sig en vildtaften og på Frederik VI’s Hotel er vi vilde med at skabe traditioner, så vi holder selvfølgelig fast i vores årlige Vildtaften!
Her sørger vi for den helt rette stemning og en veltilberedt vildtmenu. Rammerne er sat med hygge, æstetik og nydelse.
Tag familie og venner med til en herlig Vildtaften på Frederik VI’s Hotel.
Det sker næste gang fredag den 27. oktober 2023 kl. 18.00
Pris pr. person: 995,- inkl. 5 retters vildtmenu samt afstemt vinmenu – 1 glas pr. ret.
Vinmenu kan ikke fravælges, men mulighed for at erstatte vinmenu med saftmenu – Venligst noter i noten ved bestilling, hvis saftmenu ønskes.
Derudover er det muligt at købe drinks, øl, vand og vin i baren.
Pris pr. person inkl. overnatning i standard dobbeltværelse og morgenmad 1.425,-
Ældre Sagen: Pris pr. person inkl. overnatning i standard dobbeltværelse og morgenmad: 1.295,-
OBS! Arrangementet kræver tilmelding.
Menuen vil blive opdateret, når vi kommer tættere på eventet.

Vinaften
EVENTET ER SLUT – men vi vender snart tilbage med en ny dato for 2024
Vinaften 2023 på Frederik VI’s Hotel
“Viva la buena comida y el vino de España”
Kom til overdådig vinaften på Frederik VI’s Hotel, hvor vi forkæler dig med dejlig vin og lækker mad!
Vi har sammensat en 5-retters menu med dertilhørende vine (og lidt ekstra til), som tager dig en tur gennem Spaniens smukkeste vinmarker, hvor der skal smages og nydes massere af vin!
Det bliver en helt fantastisk aften, så find din indre vin-connoisseur frem og nyd atmosfæren og selskabet. Det bliver ikke meget bedre!
FORRET
Pocheret vesterhavstorsk – Fiskefumé – Ristede hasselnødder – Friterede jordskokker – Grøn olie
Marquès del Atrio Blanco, Rioja
MELLEMRET
Kalvebrisler glaseret i sherry og citron – Ærter francaise – Citrontimian
Chardonnay ”Barrel Fermented”, Pago de Cirsus, Navarra, Spanien
HOVEDRET
Oksemørbrad med oksekæber – Solbær – Rødbede – Portobello – Persillepuré – Kartoffelfondant – Kraftig okseglace med langpeber
Lo Món Trossos del Priorat, Priorat
OST
Spanske og sydfranske oste med pærekompot – Knækbrød – Oliven
Viña Rufina Joven Roble Tempranillo, Cigales
DESSERT
Bananganache – Chokoladeis – Brunfarin marengs – Passion – Skovsyre
Alvear « Conde de Cortina » Pedro Ximenez, Andalusien
Det bliver endnu en fantastisk aften, hvor du skal nyde atmosfæren og det gode selskab. Det bliver ikke meget bedre!
Pris pr. person: 995,-
Pris pr. person inkl. overnatning i standard dobbeltværelse og morgenmad: 1.475,-
Ældre Sagen: Pris pr. person inkl. overnatning i standard dobbeltværelse og morgenmad: 1.345,-
OBS! Arrangementet kræver tilmelding.
Menuen vil blive opdateret senere.

Rosé, Fisk & Skaldyr
fredag d. 16. juni 2023 - kl.18:00 - 22:00
Rosé, Fisk & Skaldyr på Frederik VI´s Hotel!
Vi gentager succesen og byder endnu engang velkommen til masser af rosé, fisk og skaldyr!
Vi sørger for rigeligt med havfriske kolde og lune retter og rosévinene skænkes fra buffet af Oskar Davidsen & Co.
Det er juni og vi forventer intet andet end, at solen skinner og vi dækker op udendørs.
Det sker fredag den 16. juni 2023 kl. 18-22.00
Menu
Første servering:
Ceviche af kammuslinger – passion – hasselnødder
Fine de claire Østers med Bloody Mary
Økologiske muslinger
Pil selv rejer – aioli
Sprød krabbe – spicy mayonnaise – bittersalat
Serveres med brød
Anden servering:
Lobsterdog – jomfruhummer – purløg – salturt – syltede sennepskorn
Fisk bon femme – grillet porre – spinat – ærter
Havkat – grillet hvideasparges – strandkrabbe bisque – nye kartofler – persille
Dessert:
Rabarber consommé – vanilje pocheret rabarber – jordbær iscreme –
hvidchokolade creme – brændt chokolade – tuile
Pris pr. person: 825,-
Pris pr. person inkl. overnatning i standard dobbeltværelse og morgenmad: 1.295,-
Ældre Sagen: Pris pr. person inkl. overnatning i standard dobbeltværelse og morgenmad: 1.175,-
OBS! Arrangementet kræver tilmelding.

Julefrokost
Julefrokost på Frederik VI’s Hotel
Gør julefrokosten 2023 ekstra festlig og inviter ansatte, familie eller venner til lækker julefrokost og få jeres helt eget lokale.
Book lokalet nu til enten frokost (kl. 12-16) eller aften (fra kl. 18).
Julefrokosten indeholder:
Velkomst
Julebuffet
Øl, vand & vin ad libitum under middagen i 3 timer
Natmad
Pris: 875,- pr. person
Min. 35 personer
EARLY BIRD
Få Early Bird-pris for kun 775,- hvis du bestiller inden den 31. maj 2023!
Hvorfor skal julefrokosten holdes på Frederik VI’s Hotel?
– I kan have hele hotellet for jer selv med alle 62 værelser.
– Vi er behjælpelige med udsmykning af lokaler – kun fantasien sætter grænser!
– Alt er samlet ét sted.
– Vi tilbyder overnatning til favorable priser i forbindelse med jeres arrangement.
375,- pr. person i delt dobbeltværelse.
+200,- for enkeltværelse.
Book julefrokosten nu på tlf. 65 94 13 13 og hør, hvad vi mere kan tilbyde til jeres arrangement.
Vi ser frem til at danne rammerne om jeres julefrokost!
Julehilsner fra
Frederik VI’s Hotel
MENUEN
1. servering
Marinerede hvide sild med løg, kapers og karrysalat
Fiskefileter med remoulade, citron og dild
Æg og rejer med mayonnaise og karse
Tarteletter med høns i asparges, tomat og persille
Rugbrød, smør og fedt
2. servering
Stegt julemedister med stuvede kål, syltede asier og kartofler
Æbleflæsk med røget spæk
Flæskesteg med rødkål og brunede kartofler
Lun leverpostej med svampe og bacon
3. servering
Risalamande med kirsebærsovs og brændte mandler
2 slags ost med sødt og sprødt
