Hovedbygning med lys i alle vinduer

Events

Vi afholder forskellige events i løbet af året på Frederik VI´s Hotel – og du er inviteret hver gang.

Du skal blot holde øje her på siden, hvor vi løbende opdaterer vores arrangementer, som du herunder kan læse mere om og tilmelde dig.

Vores arrangementer

Bøf & Portvin

EVENTET ER SLUT – men vi vender snart tilbage med en ny dato for 2024

Bøf & Portvinsaften på Frederik VI’s Hotel!

En uforglemmelig aften med saftige bøffer og udsøgte portvine!

Vi slår atter dørene op for endnu en Bøf & Portvinsaften fuld af forkælelse. Vi starter aftenen med velkomstdrink og snacks, herefter en 4 retters menu.

Vi får tilmed fornemt besøg af Joao Afonso fra Churchill’s Port.

João er 50 år gammel og har dedikeret mere end halvdelen af sit liv  til vin og spiritus. Han brænder for familie, FC Porto  og vine –  specielt Douro og  Portvine. Når vi er på ”Quinta Gricha”-vingården kan vi  føle en magisk atmosfære. Lagares, floden, lugten og de fantastiske indtryk.

Churchill’s handler om dét, passion og lidenskab til vin – og dét glæder vi os til at fortælle mere om!

Vi glæder os til at byde velkommen til en forrygende aften!

 

Pris pr. person inkl. overnatning i standard dobbeltværelse og morgenmad:

Ældre Sagen: Pris pr. person inkl. overnatning i standard dobbeltværelse og morgenmad:

 

OBS! Arrangementet kræver tilmelding.

 

 

MENU

Pocheret torsk – Jordskokker – Hasselnødder – Rødbede – Muslinger – Kærnemælk – Yuzu
dertil
Chardonnay,  “Morning Fog”, Wente, USA
samt
Churchills Dry White Port

Angus oksestriplion – Karamelliserede løg – Svampetartelet – Glaseret selleri stegt i brunet smør – Kartoffelfondant vendt i tørrede svampe og urter fra skoven – Morkelsauce
dertil
Cabernet Sauvignon, “Southern Hill”, Wente, USA
samt
Churchills Quinta da Gricha Vintage 2013 og Churchills Crusted Port

Oste fra Italien – Sød gelé – Syrlig kompot – Sprødt
dertil
Churchills 20 Years Old Tawny og Churchills LBV

Saltet karameltærte med peanuts og karamel – Kirsebær is – Karamelliserede popkorn med kirsebær
dertil
Churchills 10 years Old Tawny

 

 

Vildtaften

fredag d. 27. oktober 2023 - kl.18:00 - 22:00

Vildtaften 2023 på Frederik VI’s Hotel

Til efteråret hører sig en vildtaften og på Frederik VI’s Hotel er vi vilde med at skabe traditioner, så vi holder selvfølgelig fast i vores årlige Vildtaften!

Her sørger vi for den helt rette stemning og en veltilberedt vildtmenu. Rammerne er sat med hygge, æstetik og nydelse.

Tag familie og venner med til en herlig Vildtaften på Frederik VI’s Hotel.

 

Det sker næste gang fredag den 27. oktober 2023 kl. 18.00

 

Pris pr. person: 995,- inkl. 5 retters vildtmenu samt afstemt vinmenu – 1 glas pr. ret.
Vinmenu kan ikke fravælges, men mulighed for at erstatte vinmenu med saftmenu – Venligst noter i noten ved bestilling, hvis saftmenu ønskes.
Derudover er det muligt at købe drinks, øl, vand og vin i baren.

Pris pr. person inkl. overnatning i standard dobbeltværelse og morgenmad 1.425,-

Ældre Sagen: Pris pr. person inkl. overnatning i standard dobbeltværelse og morgenmad: 1.295,-

 

OBS! Arrangementet kræver tilmelding.

 

MENUEN

FORRET:

Vildsvin – Cornichoner – Karl Johan mayonnaise – Bittersalat – Tyttebær – Tallerkensmækker

*

MELLEMRET:

Confiteret due vendt i teriyaki – Lun salat på pak choy – Syltet shittakesvampe – Stikkelsbærvinaigrette

*

HOVEDRET:

Krondyrfilet – Variation af rødbeder – Jordskokker – Glace –  Kartoffelfondant pocheret i andefedt – Skovsyre

*

OST:

Franske oste med sødt og sprødt

*

DESSERT:

Pocheret pære – Hasselnøddeiscreme – Karamel – Kniplingskager

Vinaften

EVENTET ER SLUT – men vi vender snart tilbage med en ny dato for 2024

Vinaften 2023 på Frederik VI’s Hotel

“Viva la buena comida y el vino de España”

Kom til overdådig vinaften på Frederik VI’s Hotel, hvor vi forkæler dig med dejlig vin og lækker mad!

Vi har sammensat en 5-retters menu med dertilhørende vine (og lidt ekstra til), som tager dig en tur gennem Spaniens smukkeste vinmarker, hvor der skal smages og nydes massere af vin!
Det bliver en helt fantastisk aften, så find din indre vin-connoisseur frem og nyd atmosfæren og selskabet. Det bliver ikke meget bedre!

 

FORRET
Pocheret vesterhavstorsk – Fiskefumé – Ristede hasselnødder  
– Friterede jordskokker – Grøn olie
Marquès del Atrio Blanco, Rioja

MELLEMRET
Kalvebrisler glaseret i sherry og citron – Ærter francaise – Citrontimian
Chardonnay ”Barrel Fermented”, Pago de Cirsus, Navarra, Spanien

HOVEDRET
Oksemørbrad med oksekæber – Solbær – Rødbede – Portobello – Persillepuré – Kartoffelfondant – Kraftig okseglace med langpeber
Lo Món Trossos del Priorat, Priorat

OST
Spanske og sydfranske oste med pærekompot – Knækbrød – Oliven
Viña Rufina Joven Roble Tempranillo, Cigales

DESSERT
Bananganache – Chokoladeis – Brunfarin marengs – Passion – Skovsyre
Alvear « Conde de Cortina » Pedro Ximenez, Andalusien

Det bliver endnu en fantastisk aften, hvor du skal nyde atmosfæren og det gode selskab. Det bliver ikke meget bedre!

 

Pris pr. person: 995,-

Pris pr. person inkl. overnatning i standard dobbeltværelse og morgenmad: 1.475,-

Ældre Sagen: Pris pr. person inkl. overnatning i standard dobbeltværelse og morgenmad: 1.345,-

 

OBS! Arrangementet kræver tilmelding.

 

Menuen vil blive opdateret senere.

vinaften

Mortens Aften

10. november 2022

Fredag den 10. november åbner vi dørene til Mortens Aften.

Slip for at stå i køkkenet hele aftenen, og nyd i stedet en lækker 2 retters menu i hyggelige omgivelser hos os.

MENUEN

HOVEDRET

Gammeldags andesteg – brunede kartofler – hjemmesyltet rødkål – gele på ribs – hvide kartofler – andesovs – persille

*

DESSERT

Æblekage – crumble med havre – creme anglaise – sorbet på grønne æbler – æble chips


Pris kr. 325,- pr. person
Halv pris børn under 12år.

Forudbestil børnemenuer til mindre børn under 12 år
Nuggets med pommes frites og dip kr. 75,-

Bordreservation mellem kl. 18.00-19.00.

Lad bilen stå og nyd en overnatning i et af vores dejlige standardværelser.
Det er muligt at opgradere til et af vores Business dobbeltværelser eller Junior Suiter, kontakt receptionen på tlf. 65 94 13 13.

 

Rosé, Fisk & Skaldyr

EVENTET ER SLUT – MEN VI VENDER SNART TILBAGE MED NY DATO FOR 2024
Rosé, Fisk & Skaldyr på Frederik VI´s Hotel!

Vi gentager succesen og byder endnu engang velkommen til masser af rosé, fisk og skaldyr!

Vi sørger for rigeligt med havfriske kolde og lune retter og rosévinene skænkes fra buffet af Oskar Davidsen & Co.
Det er juni og vi forventer intet andet end, at solen skinner og vi dækker op udendørs.

Tag familie og venner med til en skøn eftermiddag på Frederik VI´s Hotel. Vi glæder os til at byde velkommen til en forrygende aften!

 

Pris pr. person: Pris kommer

Pris pr. person inkl. overnatning i standard dobbeltværelse og morgenmad: Pris kommer

Ældre Sagen: Pris pr. person inkl. overnatning i standard dobbeltværelse og morgenmad: Pris kommer

OBS! Arrangementet kræver tilmelding.

Julefrokost

Julefrokost på Frederik VI’s Hotel

Gør julefrokosten 2023 ekstra festlig og inviter ansatte, familie eller venner til lækker julefrokost og få jeres helt eget lokale. 

Book lokalet nu til enten frokost (kl. 12-16) eller aften (fra kl. 18). 

Julefrokosten indeholder:

Velkomst
Julebuffet
Øl, vand & vin ad libitum under middagen i 3 timer
Natmad

Pris kr. 875,- pr. person
Specialpris lørdag kr. 775,- pr. person
Min. 35 personer

 

Hvorfor skal julefrokosten holdes på Frederik VI’s Hotel?
– I kan have hele hotellet for jer selv med alle 62 værelser.
– Vi er behjælpelige med udsmykning af lokaler – kun fantasien sætter grænser!
– Alt er samlet ét sted.
– Vi tilbyder overnatning til favorable priser i forbindelse med jeres arrangement.

375,- pr. person i delt dobbeltværelse.
+200,- for enkeltværelse.

 

Book julefrokosten nu på tlf. 65 94 13 13 og hør, hvad vi mere kan tilbyde til jeres arrangement.

Vi ser frem til at danne rammerne om jeres julefrokost!

Julehilsner fra
Frederik VI’s Hotel

MENUEN

1. servering

Marinerede hvide sild med løg, kapers og karrysalat

Fiskefileter med remoulade, citron og dild

Æg og rejer med mayonnaise og karse

Tarteletter med høns i asparges, tomat og persille

Rugbrød, smør og fedt

2. servering

Stegt julemedister med stuvede kål, syltede asier og kartofler

Æbleflæsk med røget spæk

Flæskesteg med rødkål og brunede kartofler

Lun leverpostej med svampe og bacon

3. servering

Risalamande med kirsebærsovs og brændte mandler

2 slags ost med sødt og sprødt

 

 

Download flyeren her.