Hovedbygning med lys i alle vinduer

Events

Vi afholder forskellige events i løbet af året på Frederik VI´s Hotel – og du er inviteret hver gang.

Du skal blot holde øje her på siden, hvor vi løbende opdaterer vores arrangementer, som du herunder kan læse mere om og tilmelde dig.

Vores arrangementer

Enneagram foredrag af Michael Groser

tirsdag d. 12. oktober 2021 - kl.18:30 - 21:30

Michael Groser holder foredrag på Frederik VI’s Hotel

I en kombination af masser af humor, seriøsitet, indlevelse, energi og dagligdags eksempler giver Michael Groser med dette foredrag en introduktion til hhv. Enneagrammets 9 ligeværdige persontyper og de 3 lykkebringende Instinkt-varianter!

Mere end 100.000 har allerede deltaget ved Michael Grosers inspirerende, indsigtsfulde og hylende sjove Enneagram introduktions-foredrag. Michael er én af Danmarks absolut mest anvendte Enneagram-foredragsholdere og undervisere. De fleste deltagere melder tilbage, at de fik sig en oplevelse de aldrig glemmer!

Hvad er Enneagram?

Enneagrammet er et let anvendeligt “Krak-kort” over den nemmeste og mest effektive rute, du kan vælge, hvis du ønsker at blive den bedste udgave af dig selv. Enneagrammet beskriver mennesker med 3 vidt forskellige behovs-systemer. Indenfor hvert af de 3 domæner benytter vi hver især én af 9 forskellige strategier for at opfylde de behov, vi har. Altså 27 vidt forskellige persontyper, alle fuldstændig ligeværdige – og du er én af dem!

Hvis du vil høre meget mere om hvilke styrker, talenter faldgruber og udviklingsveje de enkelte profiler har – inklusive DIN EGEN – så kom til Michael Groser foredrag hos os!

Hvem er Michael Groser?

Michaels speciale er, med persontype- værktøjet Enneagrammet som fundament, at skabe endnu bedre og inspirerende ledere samt motiverede og effektive medarbejdere. Bedre samarbejde og øget trivsel har en dokumenteret positiv afsmitning på effektivitet, produktivitet, service og indtjening i enhver virksomhed, hvor mennesker er omdrejningspunktet (og ofte virksomhedens vigtigste og dyreste ressource). Udover mere end et halvt århundrede i livets skole, har Michael mere end 20 års ledelses- og salgserfaring som ejer og leder af en mellemstor IT-virksomhed.

Desuden har Michael fungeret som underviser i 25+ år.

Michael har en Psykoterapeutisk uddannelse fra Kempler Instituttet, samt hele to Enneagram-baserede coaching uddannelser.

Derudover har Michael gennemført stort alle seriøse Enneagram-skoler i verdens pensum – og derfra udviklet sit helt eget “take” på Enneagrammet som værktøj. En empatisk, rummelig og motiverende tilgang, med udgangspunkt i at ALLE mennesker er propfulde af styrker og talenter, som blot skal frem i lyset og “vandes” så de kan spire og forhindre at de bliver til faldgruber.

 

Eventet er gratis for alle, men tilmelding er nødvendig.

Michael Gorser

Vildtaften

fredag d. 29. oktober 2021 - kl.18:00 - 22:00

Vildtaften 2021 på Frederik VI’s Hotel

Til efteråret hører sig en vildtaften og på Frederik VI’s Hotel er vi vilde med at skabe traditioner, så vi holder selvfølgelig fast i vores årlige Vildtaften!

Det sker i år fredag den 29. oktober kl. 18.00  – her sørger vi for den helt rette stemning og en veltilberedt vildtmenu.

Rammerne er sat med hygge, æstetik og nydelse.

Tag familie og venner med til en herlig Vildtaften på Frederik VI’s Hotel.

Aftenens program:
Kl. 18.00 Vildtmenu serveres
Kl. 22.00 Tak for i aften

Pris kr. 525,- pr. person
Inkluderer 5 retters vildtmenu.

Der er mulighed for at tilkøbe en afstemt vinmenu sammensat af vores restaurantchef Liselotte – pris kr. 370,- pr. person. Derudover er det muligt at købe drinks, øl, vand og vin i Baren.

5-retters vildtmenu:
*
Skorzonerrødder – Svampebearnaise – Malt – Røget dyrehjerte
*
Voulevant – Fasaner – Hønsefumé – Persille – Trøffel
*
Kronhjortefilet – Rillette af inderlår – Brombær gastrik – Druer – Stikkelsbær – Kartoffelfondant
*
Modne franske gårdoste – Sødt – Syrligt – Sprødt
*
Toscanatærte – Granny Smith sorbet – Marcipan

Pris kr. 875,- pr. person inkl. ophold
Inkluderer 5 retters vildtmenu med overnatning i standard dobbeltværelse.
Tillæg for enkeltværelse kr. 200,-

Tilmelding nødvendig