Karina Petersen

I dag kan du møde Karina Petersen, teamleder i receptionen på Frederik VIs Hotel.

 

Karina Petersen er både teamleder i receptionen og konferencekoordinator. Hvilket egentlig er meget sigende for branchen – og i særdeleshed for Frederik VIs Hotel.

 

Her står man nemlig sammen og hjælper hinanden, som i en lille familie hvor alle tandhjul sørger for, at maskinen kører – også på de travle dage. Og dem er der mange af – altså de travle dage – og det er noget af det, Karina elsker ved sit job. At der er travlt på den gode måde. Ikke to dage er ens, og hun jonglerer altid med mange bolde i luften.

 

Hver dag byder på kontakt til en masse gæster, som hun brænder for at give en god oplevelse. Både i kraft af service, men også via koordinering og ved at sikre samspil i hele huset.

 

Det var tilfældigheder, der gjorde, at Karina havnede i hotelbranchen og stadig arbejder her 10 år efter. Hun var lige blevet færdig med sin HGV og manglede et job, da der dukkede en ledig stilling op i opvasken på F6H. Hun søgte og fik jobbet – og blev 3 måneder senere flyttet til serviceafdelingen.

 

Efter et par år blev hun tilbudt en stilling som receptionist på et andet hotel; Radisson, som dengang havde samme ejer. Men blot 9 måneder senere vendte hun “hjem” igen. Hun savnede F6H og den lille familie, hun føler de er! Så da muligheden for et barselsvikariat opstod, greb hun chancen. Og som hun selv siger “så blev jeg egentlig bare hængende derfra”.

 

De skæve arbejdstider i hotelbranchen får ofte hårde ord med på vejen – men ikke fra Karina. Hun synes faktisk, de er et kæmpe plus:

 

“For mig betyder det blot en lidt anderledes og meget mere fleksibel hverdag. Hvilket er en klar fordel, når der skal bestilles frisørtider, handles ind, bookes “weekend”-ophold og deltages i de forskellige løbsdage i hele Danmark, når min søn dyrker sin helt store motocross-interesse.”

 

Hotel- og restaurationsbranchen er kendt for at have et helt særligt sammenhold og kollegialt bånd, og for Karina betyder det alt:

 

“Mine kollegaer og det sociale betyder alt. Når vi bruger så meget tid på arbejde, er det dejligt, at vi indbyrdes har det så godt sammen, som vi har. Jeg kan varmt anbefale andre branchen. Især F6H – her er vi en lille familie.”