Frederik VI's Hotel | Rugårdsvej 590 | 5210 Odense NV | Tlf: +45 65 94 13 13 | reception@f6h.dk

Beliggenhed

Beliggenhed er mange ting. Frederik VI´s Hotels beliggenhed er ikke kun de naturskønne omgivelser, det er også vores beliggenhed i forhold til motorvej, ankomsten til vores parkeringsplads – uanset hvor du parkerer så er der en indgang og 150 gratis p-pladser, ankommer du med bybus holder den lige udenfor vores dør. Vores beliggenhed har jo også en geografisk fordel – har du et landsdækkende firma, så kan I mødes på midten og stadig nå hjem til familietid. Og for dem der forlænger opholdet med overnatning er vores hyggelige SlukEfter Bar beliggende midt i huset – her afrundes dagen med socialt netværk.

DK med prik

 

Rutevejledning fra motorvejsafkørsel 53, Odense V

Distance: 8,2 km

Kør af ved afkørsel 53 Odense V, drej til venstre ud på Middelfartvejen hvis de kommer fra Middelfart eller Jylland, drej til højre ud på Middelfartvejen hvis de kommer fra Nyborg eller Sjælland.

Følg Middelfartvejen/161 Ind til andet lyskryds hvis de kommer fra Jylland og første lyskryds hvis de kommer fra Sjælland. 3,3 km.

Drej til venstre i krydset, og følg Kalørvej op til andet lyskryds. 3,5 km.

Drej til venstre ud på Rugårdsvej/Rute 303 og følg vejen Ca 1,0km ind til de ser Hotellet på deres venstre side. 1,0 km.

 

Rutevejledning til motorvejsafkørsel 53, Odense V

Distance: 8,2 km

Drej til højre ud af hotellets parkeringsplads og ud på Ruggårdsvej, følg Rugårdsvej/Rute 303 op til første lyskryds. 1,0 km

Drej til højre i krydset, og følg Kalørvej op til andet lyskryds 3,5 km

Drej til højre ud på Middelfartvej følg Middelfartvej/Rute 161 ud til motorvejsafkørelsen. 3,3km

Tag afkørelsen til højre i mod middelfart & Jylland ønsker de at kører i mod Nyborg eller Sjælland fortsæt hen til andet lyskrydset efter afkørelsen mod Middelfart og Jylland til højre, og drej til venstre i krydset ned på motorvejen.