Bøf & portvin

BØF & PORTVIN

FREDAG DEN 15. MARTS 2024

En uforglemmelig aften med saftige bøffer og udsøgte portvine!

Vi slår atter dørene op for endnu en Bøf & Portvinsaften fuld af forkælelse.

Vi får tilmed fornemt besøg af Catarina Pizzaro fra PORTO RÉCCUA VINHOS.

PORTO RÉCCUA VINHOS er et portvinshus, der har eksisteret siden 1917. Catarina Pizzaro er fjerde generation af familien, der driver virksomheden.
PORTO RÉCCUA VINHOS er beliggende i Douro-dalen i Portugal og er kendt for at producere portvine af høj kvalitet.

Vi glæder os til at byde velkommen til en forrygende aften!

Det får du:

  • 4 retters menu samt afstemt portvinsmenu

Pris kr. 1.095,- pr. person

OBS! Arrangementet kræver tilmelding.

Tilkøb ophold

Det får du:

  • 4 retters menu samt afstemt portvinsmenu

  • Overnatning i dobbeltværelse

  • Stor morgenbuffet

Pris kr. 1.565,- pr. person i standard dobbeltværelse 

Ældresagen pris kr. 1.400,- pr. person i standard dobbeltværelse

Tillæg:

Enkeltværelse kr. 250,- pr. nat
Opgradering til businessværelse kr. 200,- pr. nat
Opgradering til Juniorsuite kr. 400,- pr. nat

Menuen

FORRET
Stegt Kammusling – Sauce Nage – Blomkålscreme – Blomkål – Hasselnødder – Purløg 

Portvin følger

***

HOVEDRET
Kalve Rib-eye fra Grambogård – Chimichurri – Portobello svampe – Sauce Perigord – Persillerødder - Kartoffel kroketter

Portvin følger

***

OSTE
Blandet danske oste med sødt og sprødt

Portvin følger

***

DESSERT
Mørk Chokolade – Kirsebærmousse – Kirsebær is – Praline

Portvin følger

Book dit ophold nu

Ophold & events

Frederik VI’s Hotel
Rugårdsvej 590
5210 Odense NV

Reception 65 94 13 13
Mail: reception@f6h.dk

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Frederik VI’s Hotel – All rights reserved