Golfophold

Goldophold på Frederik VI’s Hotel

Frederik VI’s Hotel er det perfekte sted til dit golfophold. Her får du smukke omgivelser, fantastisk mad og adgang til 13 fynske golfbaner indenfor 30 minutters kørsel fra hotellet.
Næsten uanset hvilken af de fynske golfbaner du træder ud på, kan du se frem til mange timer i selskab med billedskønne naturområder, der kan danne rammen om en uforglemmelig oplevelse.
Vi har et særligt samarbejde med udvalgte golfbaner, hvor du kan gå dine 18 huller som en del af opholdet hos os.
Rigtig god service og venlig betjening i receptionen. Rigtig fin menu til golfopholdet og god betjening i restauranten. Kan absolut anbefales til golfophold på Fyn.
– Jens Otto Vigsø (2022)

 

Et golfophold på Frederik VI’s Hotel inkluderer:

Pris pr. person inkl. overnatning i standard dobbeltværelse: 1.395,-

Golfophold 2 nætter

Pris pr. person inkl. overnatning i standard dobbeltværelse: 2.155,-

Står I nu og er flere end to personer, der gerne vil afsted sammen og nyde vores golfophold, ønsker I at forlænge jeres ophold eller noget helt andet, må I meget gerne tage kontakt til os,så sammensætter vi et ophold, der passer til netop jer.
Madpakke til dagen kan tilkøbes, og det sørger vores køkken gerne for (bemærk denne skal forudbestilles på hotellet).Afslut gerne dagen med en kold øl eller et glas vin på hotellets nye flotte terrasse eller i baren, som også byder på bordtennis, billard, pool, dart mm.
Tillæg:
Enkeltværelse pr. nat 200,-
Opgradering til businessværelse 200,- pr. værelse, pr. nat
Opgradering til Juniorsuite 400,- pr. værelse, pr. nat

 

 

En lille video fra Langesø Golf (som ligger knap 5 km fra hotellet)

GOLFOPHOLD PÅ FYN:https://youtu.be/IxRE5Ke6sko