borddækning i resaturant galleriet

Selskaber

En fest skal være en oplevelse for livet. På Frederik VI's Hotel gør vi festen til en glædelig begivenhed i hyggelige og smukke rammer. Du kan trygt lægge festen i vores hænder, for alle på hotellet vil gøre deres yderste for, at festen bliver en uforglemmelig oplevelse.

 

Du kan læse vores selskabsbrochure her!

 

Endeligt antal gæster skal meldes min. 14 dage før.

Mulighed for store og små selskaber

På Frederik VI's Hotel finder du de ideelle rammer og faciliteter til både mindre og større arrangementer - private fester, mindestunde, firmafester og receptioner samt overnatningsmuligheder for op til 122 personer i 62 værelser.

 

Smuk dækkede borde klar til spisende gæster

Bryllupsarrangement

Et bryllup skal være en oplevelse for livet. På Frederik VI´s Hotel er vi med til at gøre jeres bryllup til en uforglemmelig begivenhed i hyggelige og smukke rammer.

Her er der plads til det hele – hvad enten I er til det traditionelle bryllup i vores stemningsfyldte restaurant, eller mere utraditionelle rammer udendørs i vores park. Vi er gerne jeres sparringspartner med ideer og muligheder efter jeres stil og ønsker.

Vi sprænger de traditionelle rammer og serverer lækker mad, der får englene til at synge, så I og bryllupsgæsterne går glade fra festen med en stor oplevelse for livet.

Reception efter vielsen

Varighed 2 timer

  • Kaffe fra vores kaffebuffet (kaffe, cappuccino, café latte, cacao og the)
  • Buffet med øl, sodavand og husets hvid- og rødvine

Pris pr. person 155,-

 

Endeligt antal gæster skal meldes min. 14 dage før.

blomster på bordet

Bryllupsfest

Varighed 8 timer – seneste sluttid i lokalet er kl. 02

  • Velkomstbobler
  • 3 retters festmiddag (køkkenchefens sæsonmenu)
  • Under middagen: Øl, sodavand, isvand, husets hvid- og rødvin ad libitum samt 1 glas dessertvin
  • Kaffe/te med sødt hertil 1 cognac eller Baileys (2 cl.)
  • Efter middagen: Øl, sodavand, isvand samt husets hvid- og rødvin ad libitum
  • Natmad (valgfri fra natmadskort)

Pris pr. person 1.195,-
Pris pr. person 1.295,- for reception og bryllupsfest.
Min. antal for køb er 35 personer.

Tilkøb til reception

Fingersandwich (3 stk. pr. person), Pris pr. person 75,-

Bryllupskage, Pris pr. person 85,-

Medbragt bryllupskage, Pris pr. person 35,-

Endeligt antal gæster skal meldes min. 14 dage før.

yndigt dækket bord med vinglas og blomster

Konfirmation

Konfirmationsarrangement

  • Frederik VI’s Cocktail
  • Bordserveret forret
  • Hovedretsbuffet
  • Bordserveret dessert
  • Under middagen: Øl, sodavand, isvand, husets hvid- og rødvin ad libitum samt 1 glas dessertvin
  • Kaffe/te med sødt og 1 cognac eller Baileys (2 cl.)
  • Efter middagen: Øl, sodavand, isvand samt husets hvid- og rødvin ad libitum

Varighed 7 timer
Pris pr. person 945,-

Varighed 5 timer (uden cognac/Baileys)
Pris pr. person 815,-

Ved valg af 5 timers arrangement er det muligt, at tilkøbe 1 ekstra time i lokalet pris 1500,- + forbrug af drikkevarer i den tilkøbte time.

Natmad (tillæg 55,- pr. person)

Min. antal for køb af konfirmationsbuffet er 25 personer

Konfirmationsbuffet 
Konfirmation natmad 

 

Endeligt antal gæster skal meldes min. 14 dage før.

Brunch eller barnedåb

Varighed 3 timer – påbegyndes senest kl. 10.30

  • Brunch inkl. kaffe/te og juice ad libitum

Pris pr. person 275,-

Min. antal for køb af brunch/dåbsbrunch er 35 personer

Se menuen her.

 

Endeligt antal gæster skal meldes min. 14 dage før.

Selskabsarrangement

Selskabsmenu

  • Varighed 7 timer – seneste sluttid i lokalet er kl. 02
  • Frederik VI’s Cocktail
  • 3 retters festmiddag (køkkenchefens sæsonmenu)
  • Under middagen: Øl, sodavand, isvand, husets hvid- og rødvin ad libitum samt 1 glas dessertvin
  • Kaffe/te med sødt og 1 cognac eller Baileys (2 cl.)
  • Efter middagen: Øl, sodavand, isvand samt husets hvid- og rødvin ad libitum

 

Pris pr. person fra 1.025,-
Min. antal for køb er 25 personer.

Natmad (tillæg 85,- pr. person)

 

Endeligt antal gæster skal meldes min. 14 dage før.

borddækning med naturen bordpynt

Mindestund

Frederik VI´s hotel ligger i naturskønne omgivelser, som danner en fin ramme om et smukt farvel.

Hos os kan der holdes mindestund for alt mellem 35 og 170 personer.

Vi sørger for en hyggelig og afslappet atmosfære helt efter jeres ønsker, og er vejret til det, kan hele eller dele af arrangementet også foregå udenfor.

I er velkomne til at komme forbi til et uforpligtende møde og en rundvisning, så I kan se vores lækre faciliteter, inden I bestiller.

Læs mere her og se hvad vi kan tilbyde.

Min. antal for køb er 35 personer.

 

 

Din fest - din menu

Vores Køkkenchef Kenneth Hansen sammensætter en velsmagende og indbydende menu, som du kan vælge imellem til vores festarrangementer. Vi kalder det vores Sæsonmenuer.

Her kan du se og lade dig friste af vores sæsonmenuer:

Vintermenu (januar, februar og marts)

Forårsmenu (april, maj og juni)

Vi glæder os til at sammensætte den helt rigtige menu for dig og dine gæster.

Med venlig hilsen

Kenneth Hansen
Køkkenchef

 

Min. 35 personer ved valg af buffet.
Endeligt antal gæster skal meldes min. 14 dage før.

Smuk dækkede borde klar til spisende gæster
Virtuel rundtur
Velkommen til Frederik VI's Hotel. På denne virtuelle rundtur kan du selv bevæge dig rundt og se og udforske vores hotel og konferencefaciliteter. Start din rundtur her:

Vores arrangementer

Bøf & Portvin

EVENTET ER SLUT – men vi vender snart tilbage med en ny dato for 2024

Bøf & Portvinsaften på Frederik VI’s Hotel!

En uforglemmelig aften med saftige bøffer og udsøgte portvine!

Vi slår atter dørene op for endnu en Bøf & Portvinsaften fuld af forkælelse. Vi starter aftenen med velkomstdrink og snacks, herefter en 4 retters menu.

Vi får tilmed fornemt besøg af Joao Afonso fra Churchill’s Port.

João er 50 år gammel og har dedikeret mere end halvdelen af sit liv  til vin og spiritus. Han brænder for familie, FC Porto  og vine –  specielt Douro og  Portvine. Når vi er på ”Quinta Gricha”-vingården kan vi  føle en magisk atmosfære. Lagares, floden, lugten og de fantastiske indtryk.

Churchill’s handler om dét, passion og lidenskab til vin – og dét glæder vi os til at fortælle mere om!

Vi glæder os til at byde velkommen til en forrygende aften!

 

Pris pr. person inkl. overnatning i standard dobbeltværelse og morgenmad:

Ældre Sagen: Pris pr. person inkl. overnatning i standard dobbeltværelse og morgenmad:

 

OBS! Arrangementet kræver tilmelding.

 

 

MENU

Pocheret torsk – Jordskokker – Hasselnødder – Rødbede – Muslinger – Kærnemælk – Yuzu
dertil
Chardonnay,  “Morning Fog”, Wente, USA
samt
Churchills Dry White Port

Angus oksestriplion – Karamelliserede løg – Svampetartelet – Glaseret selleri stegt i brunet smør – Kartoffelfondant vendt i tørrede svampe og urter fra skoven – Morkelsauce
dertil
Cabernet Sauvignon, “Southern Hill”, Wente, USA
samt
Churchills Quinta da Gricha Vintage 2013 og Churchills Crusted Port

Oste fra Italien – Sød gelé – Syrlig kompot – Sprødt
dertil
Churchills 20 Years Old Tawny og Churchills LBV

Saltet karameltærte med peanuts og karamel – Kirsebær is – Karamelliserede popkorn med kirsebær
dertil
Churchills 10 years Old Tawny

 

 

Vildtaften

fredag d. 27. oktober 2023 - kl.18:00 - 22:00

Vildtaften 2023 på Frederik VI’s Hotel

Til efteråret hører sig en vildtaften og på Frederik VI’s Hotel er vi vilde med at skabe traditioner, så vi holder selvfølgelig fast i vores årlige Vildtaften!

Her sørger vi for den helt rette stemning og en veltilberedt vildtmenu. Rammerne er sat med hygge, æstetik og nydelse.

Tag familie og venner med til en herlig Vildtaften på Frederik VI’s Hotel.

 

Det sker næste gang fredag den 27. oktober 2023 kl. 18.00

 

Pris pr. person: 995,- inkl. 5 retters vildtmenu samt afstemt vinmenu – 1 glas pr. ret.
Vinmenu kan ikke fravælges, men mulighed for at erstatte vinmenu med saftmenu – Venligst noter i noten ved bestilling, hvis saftmenu ønskes.
Derudover er det muligt at købe drinks, øl, vand og vin i baren.

Pris pr. person inkl. overnatning i standard dobbeltværelse og morgenmad 1.425,-

Ældre Sagen: Pris pr. person inkl. overnatning i standard dobbeltværelse og morgenmad: 1.295,-

 

OBS! Arrangementet kræver tilmelding.

 

Menuen vil blive opdateret, når vi kommer tættere på eventet.

Vinaften

EVENTET ER SLUT – men vi vender snart tilbage med en ny dato for 2024

Vinaften 2023 på Frederik VI’s Hotel

“Viva la buena comida y el vino de España”

Kom til overdådig vinaften på Frederik VI’s Hotel, hvor vi forkæler dig med dejlig vin og lækker mad!

Vi har sammensat en 5-retters menu med dertilhørende vine (og lidt ekstra til), som tager dig en tur gennem Spaniens smukkeste vinmarker, hvor der skal smages og nydes massere af vin!
Det bliver en helt fantastisk aften, så find din indre vin-connoisseur frem og nyd atmosfæren og selskabet. Det bliver ikke meget bedre!

 

FORRET
Pocheret vesterhavstorsk – Fiskefumé – Ristede hasselnødder  
– Friterede jordskokker – Grøn olie
Marquès del Atrio Blanco, Rioja

MELLEMRET
Kalvebrisler glaseret i sherry og citron – Ærter francaise – Citrontimian
Chardonnay ”Barrel Fermented”, Pago de Cirsus, Navarra, Spanien

HOVEDRET
Oksemørbrad med oksekæber – Solbær – Rødbede – Portobello – Persillepuré – Kartoffelfondant – Kraftig okseglace med langpeber
Lo Món Trossos del Priorat, Priorat

OST
Spanske og sydfranske oste med pærekompot – Knækbrød – Oliven
Viña Rufina Joven Roble Tempranillo, Cigales

DESSERT
Bananganache – Chokoladeis – Brunfarin marengs – Passion – Skovsyre
Alvear « Conde de Cortina » Pedro Ximenez, Andalusien

Det bliver endnu en fantastisk aften, hvor du skal nyde atmosfæren og det gode selskab. Det bliver ikke meget bedre!

 

Pris pr. person: 995,-

Pris pr. person inkl. overnatning i standard dobbeltværelse og morgenmad: 1.475,-

Ældre Sagen: Pris pr. person inkl. overnatning i standard dobbeltværelse og morgenmad: 1.345,-

 

OBS! Arrangementet kræver tilmelding.

 

Menuen vil blive opdateret senere.

vinaften

Rosé, Fisk & Skaldyr

fredag d. 16. juni 2023 - kl.18:00 - 22:00

Rosé, Fisk & Skaldyr på Frederik VI´s Hotel!

Vi gentager succesen og byder endnu engang velkommen til masser af rosé, fisk og skaldyr!

Vi sørger for rigeligt med havfriske kolde og lune retter og rosévinene skænkes fra buffet af Oskar Davidsen & Co.
Det er juni og vi forventer intet andet end, at solen skinner og vi dækker op udendørs.

Tag familie og venner med til en skøn eftermiddag på Frederik VI´s Hotel. Vi glæder os til at byde velkommen til en forrygende aften!

 

Det sker fredag den 16. juni 2023 kl. 18-22.00

Menu

Første servering:

Ceviche af kammuslinger – passion – hasselnødder

Fine de claire Østers med Bloody Mary

Økologiske muslinger

Pil selv rejer – aioli

Sprød krabbe – spicy mayonnaise – bittersalat

Serveres med brød

Anden servering:

Lobsterdog – jomfruhummer – purløg – salturt – syltede sennepskorn

Fisk bon femme – grillet porre – spinat – ærter

Havkat – grillet hvideasparges – strandkrabbe bisque – nye kartofler – persille

Dessert:

Rabarber consommé – vanilje pocheret rabarber – jordbær iscreme –

hvidchokolade creme – brændt chokolade – tuile

 

Pris pr. person: 825,-

Pris pr. person inkl. overnatning i standard dobbeltværelse og morgenmad: 1.295,-

Ældre Sagen: Pris pr. person inkl. overnatning i standard dobbeltværelse og morgenmad: 1.175,- 

OBS! Arrangementet kræver tilmelding.

Julefrokost

Julefrokost på Frederik VI’s Hotel

Gør julefrokosten 2023 ekstra festlig og inviter ansatte, familie eller venner til lækker julefrokost og få jeres helt eget lokale. 

Book lokalet nu til enten frokost (kl. 12-16) eller aften (fra kl. 18). 

Julefrokosten indeholder:

Velkomst
Julebuffet
Øl, vand & vin ad libitum under middagen i 3 timer
Natmad

Pris: 875,- pr. person
Min. 35 personer

 

EARLY BIRD

Få Early Bird-pris for kun 775,- hvis du bestiller inden den 31. maj 2023!

 

Hvorfor skal julefrokosten holdes på Frederik VI’s Hotel?
– I kan have hele hotellet for jer selv med alle 62 værelser.
– Vi er behjælpelige med udsmykning af lokaler – kun fantasien sætter grænser!
– Alt er samlet ét sted.
– Vi tilbyder overnatning til favorable priser i forbindelse med jeres arrangement.

375,- pr. person i delt dobbeltværelse.
+200,- for enkeltværelse.

 

Book julefrokosten nu på tlf. 65 94 13 13 og hør, hvad vi mere kan tilbyde til jeres arrangement.

Vi ser frem til at danne rammerne om jeres julefrokost!

Julehilsner fra
Frederik VI’s Hotel

MENUEN

1. servering

Marinerede hvide sild med løg, kapers og karrysalat

Fiskefileter med remoulade, citron og dild

Æg og rejer med mayonnaise og karse

Tarteletter med høns i asparges, tomat og persille

Rugbrød, smør og fedt

2. servering

Stegt julemedister med stuvede kål, syltede asier og kartofler

Æbleflæsk med røget spæk

Flæskesteg med rødkål og brunede kartofler

Lun leverpostej med svampe og bacon

3. servering

Risalamande med kirsebærsovs og brændte mandler

2 slags ost med sødt og sprødt

 

 

Download flyeren her.