borddækning i resaturant galleriet

Selskaber

En fest skal være en oplevelse for livet. På Frederik VI's Hotel gør vi festen til en glædelig begivenhed i hyggelige og smukke rammer. Du kan trygt lægge festen i vores hænder, for alle på hotellet vil gøre deres yderste for, at festen bliver en uforglemmelig oplevelse.

 

Du kan læse vores selskabsbrochure her!

Mulighed for store og små selskaber

På Frederik VI's Hotel finder du de ideelle rammer og faciliteter til både mindre og større arrangementer - private fester, mindestunde, firmafester og receptioner samt overnatningsmuligheder for op til 122 personer i 62 værelser.

Smuk dækkede borde klar til spisende gæster

Bryllupsarrangement

Et bryllup skal være en oplevelse for livet. På Frederik VI´s Hotel er vi med til at gøre jeres bryllup til en uforglemmelig begivenhed i hyggelige og smukke rammer.

Her er der plads til det hele – hvad enten I er til det traditionelle bryllup i vores stemningsfyldte restaurant, eller mere utraditionelle rammer udendørs i vores park. Vi er gerne jeres sparringspartner med ideer og muligheder efter jeres stil og ønsker.

Vi sprænger de traditionelle rammer og serverer lækker mad, der får englene til at synge, så I og bryllupsgæsterne går glade fra festen med en stor oplevelse for livet.

Reception efter vielsen

Varighed 2 timer

  • Kaffe fra vores kaffebuffet (kaffe, cappuccino, café latte, cacao og the)
  • Buffet med øl, sodavand og husets hvid- og rødvine

Pris pr. person 145,-

blomster på bordet

Bryllupsfest

Varighed 8 timer

  • Velkomstbobler
  • 4 retters festmiddag (valgfri fra sæsonmenuer)
  • Under middagen: Øl, sodavand, isvand, husets hvid- og rødvin ad libitum samt 1 glas dessertvin
  • Kaffe/te med hjemmebagt kransekage hertil 1 cognac eller likør
  • Efter middagen: Øl, sodavand, isvand samt husets hvid- og rødvin ad libitum
  • Natmad (valgfri fra natmadskort)

Pris pr. person 1.095,-
Pris pr. person 1.195,- for reception og bryllupsfest.
Min. antal for køb er 25 personer.

Tilkøb til reception

Fingersandwich (3 stk. pr. person), Pris pr. person 75,-

Bryllupskage, Pris pr. person 85,-

Ved valg af bryllupskage som erstatning for den 4. ret, Pris pr. person 25,-

Medbragt bryllupskage, Pris pr. person 35,-

Forlængelse af arrangement er muligt efter aftale.

 

yndigt dækket bord med vinglas og blomster

Konfirmation

Sammensæt selv et 7 timers konfirmationsarrangement udfra vores selskabsmenu og vinkort bestående af:

Konfirmationsarrangement

Varighed 7 timer

  • Frederik VI’s Cocktail
  • Bordserveret forret
  • Konfirmationsbuffet
  • Under middagen: Øl, sodavand, isvand, husets hvid- og rødvin ad libitum samt 1 glas dessertvin
  • Kaffe/te med småkager og 1 cognac eller likør
  • Efter middagen: Øl, sodavand, isvand samt husets hvid- og rødvin ad libitum
  • Natmad

Pris pr. person 825,-
Pris ved 5 timer uden cognac/likør og natmad 695,-

Min. antal for køb af konfirmationsbuffet er 25 personer

Konfirmationsbuffet 2022
Konfirmation natmad 2022

Brunch eller barnedåb

Varighed 3 timer – påbegyndes senest kl. 10.30

  • Brunch inkl. kaffe/te og juice ad libitum

Pris pr. person 275,-

Min. antal for køb af brunch/dåbsbrunch er 25 personer

Se menuen her.

Hovedbygning fra venstre - nyt billed

Selskabsarrangement

Selskabsmenu

  • Varighed 7 timer
  • Frederik VI’s Cocktail
  • 3 retters festmiddag (kokkens sæsonmenu)
  • Under middagen: Øl, sodavand, isvand, husets hvid- og rødvin ad libitum samt 1 glas dessertvin
  • Kaffe/te med småkager og 1 cognac eller likør
  • Efter middagen: Øl, sodavand, isvand samt husets hvid- og rødvin ad libitum
  • Natmad (tillæg 80,- pr. person)

 

Pris pr. person fra 775,-
Min. antal for køb er 25 personer.

borddækning med naturen bordpynt

Mindestund

Frederik VI´s hotel ligger i naturskønne omgivelser, som danner en fin ramme om et smukt farvel.

Hos os kan der holdes mindestund for alt mellem 15 og 170 personer.

Vi sørger for en hyggelig og afslappet atmosfære helt efter jeres ønsker, og er vejret til det, kan hele eller dele af arrangementet også foregå udenfor.

I er velkomne til at komme forbi til et uforpligtende møde og en rundvisning, så I kan se vores lækre faciliteter, inden I bestiller.

Læs mere her og se hvad vi kan tilbyde.

Hovedbygning fra venstre - nyt billed

Din fest - din menu

Vores Køkkenchef Kenneth Hansen sammensætter en velsmagende og indbydende menu, som du kan vælge imellem til vores festarrangementer. Vi kalder det vores Sæsonmenuer.

Her kan du se og lade dig friste af vores sæsonmenuer:

Forårsmenu (marts, april, maj)

Sommermenu (juni, juli, august)

Vi glæder os til at sammensætte den helt rigtige menu for dig og dine gæster

Med venlig hilsen

Kenneth Hansen
Køkkenchef

Smuk dækkede borde klar til spisende gæster
Virtuel rundtur
Velkommen til Frederik VI's Hotel. På denne virtuelle rundtur kan du selv bevæge dig rundt og se og udforske vores hotel og konferencefaciliteter. Start din rundtur her:

Vores arrangementer

Bøf & Portvin

DATO FOR 2023 KOMMER SNART!

En uforglemmelig aften med saftige bøffer og udsøgte portvine!
I marts 2023 slår vi atter dørene op for endnu en Bøf & Portvinsaften fuld af forkælelse!
Vi starter aftenen med velkomstdrink og snacks.
Herefter en 3 eller 4 retters menu – alt efter hvad du vælger.
Vi glæder os til at byde velkommen til en forrygende aften!

Vildtaften

torsdag d. 28. oktober 2021 - kl.18:00 - 22:00

Vildtaften 2022 på Frederik VI’s Hotel

Til efteråret hører sig en vildtaften og på Frederik VI’s Hotel er vi vilde med at skabe traditioner, så vi holder selvfølgelig fast i vores årlige Vildtaften!

Det sker i år fredag den 28. oktober kl. 18.00  – her sørger vi for den helt rette stemning og en veltilberedt vildtmenu.

Rammerne er sat med hygge, æstetik og nydelse.

Tag familie og venner med til en herlig Vildtaften på Frederik VI’s Hotel.

Aftenens program:
Kl. 18.00 Vildtmenu serveres
Kl. 22.00 Tak for i aften

Pris pr. person 595,-
Inkluderer 5 retters vildtmenu.

Der er mulighed for at tilkøbe en afstemt vinmenu sammensat af vores restaurantchef Liselotte. Derudover er det muligt at købe drinks, øl, vand og vin i Baren.

Tilmelding nødvendig

Rosé, Fisk & Skaldyr (Udsolgt)

17. juni 2022

UDSOLGT!

Nåede du ikke at tilmelde dig dette års Rosé, Fisk og Skaldyrs event? Så kan du allerede se frem til næste år, hvor vi afholder det d. 16. juni 2023!
Hold dig opdateret her på siden.

 

Vi gentager succesen og byder endnu engang velkommen til Rosé, Fisk & Skaldyr på Frederik VI´s Hotel
– Fredag den 17. juni 2022 kl. 18-22.00

Vi sørger for rigeligt med havfriske kolde og lune retter og rosévinene skænkes fra buffet af Oskar Davidsen & Co.
Det er juni og vi forventer intet andet end, at solen skinner og vi dækker op udendørs.

Pris pr. person 725,-

Bemærk tilmelding er nødvendig.
Tag familie og venner med til en skøn eftermiddag på Frederik VI´s Hotel.
NB: du kan naturligvis også booke arrangementet inkl. overnatning, det gør du lige HER
Vi glæder os til at byde velkommen til en forrygende aften!

Julefrokost på Frederik VI’s Hotel

November og december 2022

Vi afholder igen i år julefrokost på Frederik VI’s Hotel, så inviter ansatte, familie eller venner på lækker julefrokost og få jeres helt eget lokale.

Julemenu 345,- pr. person
Velkomst 60,- pr. person
Natmad 80,- pr. person
Øl, vin & vand ad libitum under middagen (3 timer) 285,- pr. person

Min. 25 personer

Der er mulighed for Take Away – min. 25 personer. Ring og hør nærmere.

 

Hvorfor skal julefrokosten holdes på Frederik VI’s Hotel?
– I kan have hele hotellet for jer selv med alle 62 værelser.
– Vi er behjælpelige med udsmykning af lokaler – kun fantasien sætter grænser!
– Alt er samlet ét sted.
– Vi tilbyder overnatning til favorable priser i forbindelse med jeres arrangement.

Ønsker i overnatning ifm. julefrokosten er det muligt at tilkøbe værelser.
Enkeltværelse inkl. morgenbuffet fra 625,-
Dobbeltværelse inkl. morgenbuffet fra 825,-

 

Lokalet kan bookes til enten frokost (kl. 12-16) eller aften (fra kl. 18).

Book julefrokosten nu på tlf. 65 94 13 13 og hør, hvad vi mere kan tilbyde til jeres arrangement.

Vi ser frem til at danne rammerne om jeres julefrokost!

Julehilsner fra
Frederik VI’s Hotel

MENUEN

1. servering

Marinerede hvide sild med løg, kapers og karrysalat

Fiskefileter med remoulade, citron og dild

Æg og rejer med mayonnaise og karse

Tarteletter med høns i asparges, tomat og persille

Rugbrød, smør og fedt

2. servering

Stegt julemedister med stuvede kål, syltede asier og kartofler

Æbleflæsk med røget spæk
Flæskesteg med rødkål og brunede kartofler

Anderilette med syltede tranebær og balsamico glace med appelsin

3. servering

Risalamande med kirsebærsovs og brændte mandler

2 slags ost med sødt og sprødt

julepyntet bord