Om hotellet

Hotel i hjertet af danmark

Vi er fulde af energi, engagement, smil og højt serviceniveau. Alle os på Frederik VI’s Hotel er her, fordi vi har valgt at være her, og fordi vi elsker, det vi gør som et team. Vi ønsker at være her for dig og dine gæster, og sørge for, at jeres oplevelse bliver noget særligt.

Med sin beliggenhed i Odense – i hjertet af Danmark – og i naturskønne omgivelser med et atmosfærefyldt indre, er Frederik VI’s Hotel et attraktivt hotel og konferencecenter. Vi er stolte af, at så mange gæster kommer tilbage – både for at holde konference og en privat fest. Dét har stor værdi for os! Og dét er netop et af vores mål. At vores gæster har lyst til at komme tilbage. For så ved vi, at vi gør det rigtige.

Hotel & konferencecenter

I mere end 195 år har der været hotel og konferencecenter i de smukke bygninger i Korup. Udadtil ses den flotte hvide facadebygning, som tager en tilbage til den gamle kongelige privilegerede kro, som altid har ligget ved landevejen. Men bag facaden åbner sig en moderne verden med store lyse lokaler og værelser, som rummer så meget mere en blot et kongeligt visit. Her er der plads til møder, konferencer, overnatning og fest – og personerne bag facaden står klar til at yde deres bedste for alle gæster med et smil. Kom og tag med på rejsen igennem huset sammen med os.

Vi glæder os til at se dig.

Vi gør det for gæsterne

Frederik vi's hotel

Find vej

rugårdsvej 590, 5210 Odense nv

Det siger vores gæster

Nyder et lækkert ophold på et dejligt hotel. Lækkert mad, lounge, var og billard i kælderen samt god service lige fra receptionen til tjenerne. Vi har nemt kunne lave 100+ km cykelruter på imponerende Fyn med dette hotel som udgangspunkt.
"Jeg har nu været der 2 gange med vores firma Stryhns og begge gange har det været en kanon oplevelse. Lige fra første skridt ind på hotellet og til sidste skridt ud. Kan kun klart anbefale Jer til andre. Tak for en god oplevelse."
Vi var 11 afsted på cykelweekend. Det eneste vi manglede var godt vejr. Fra start til slut følte vi os velkommen. Uanset hvad vi havde brug for så løste receptionen det med et smil. Og selv når vi ankom drivvåde med beskidte cykler blev vi modtaget med et smil og var ikke til besvær. I restauranten var der samme gode service, og vores tjener sørgede for at vi også fik et bord til morgenmaden, så vi alle kunne sidde og spise sammen. En lille detalje, men som gæst får man bare lige det lille ekstra. Hvis muligt, så bestil business værelse. Seng og værelse er lige en tand større. Vi kommer helt sikkert igen.
Rigtig god service og venlig betjening i receptionen. Rigtig fin menu til golfopholdet og god betjening i restauranten. Kan absolut anbefales til golfophold på Fyn. – Jens Otto Vigsø (2022)

Frederik VI’s Hotel
Rugårdsvej 590
5210 Odense NV

Reception 65 94 13 13
Mail: reception@f6h.dk

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Frederik VI’s Hotel – All rights reserved