Social ansvarlighed

På forkant med ansvarlighed og positiv forandring

Frederik VI's Hotel er ikke blot et sted, hvor gæster kan finde komfort og gæstfrihed. Vi er også et hotel, der kontinuerligt stræber efter at gøre en positiv forskel.

Fra miljøvenlige initiativer og økologiske tiltag i køkkenet til medarbejdertrivsel og samfundsengagement, er vi alle dedikerede til at skabe en harmonisk balance mellem gæsteoplevelser og ansvarlig drift.

Gazelle-prisen 2023: En milepæl i vores rejse

Vi er stolte over at være blevet kåret som en Gazelle-virksomhed i 2023, hvilket anerkender vores hurtige vækst og dedikation til gæstetilfredshed.

Ansvarlighed for medmennesker og miljøet

Vi gør det for gæsterne…
... og tager samtidig ansvar for mennesker og vores natur.

Vi tror på høj kvalitet, naturlig sund fornuft og et grønt fokus. Og vi arbejder derfor hver dag for en mere ansvarlig tilgang til det at drive et hotel og restaurant.
Det betyder, at vi har fokus på løbende at skabe positive forandringer - både for miljøet og for hinanden.

Vi er især stolte over vores Green Key Certificering, som beviser vores engagement i at gøre en ekstra indsats for at passe på miljøet. Og fordi vi lever op til Green Keys skrappe miljøkrav, er du, som gæst hos os, automatisk med til at passe på miljøet.

Green Key Logo

Vi har også Det Økologiske Spisemærke i bronze (30-60% økologi), hvilket afspejler vores fokus på madspild, ordentlige råvarer og omtanke i indkøb.

Vi arbejder derudover konstant på at forbedre vores faciliteter. Senest har vi renoveret taget på "kro-bygningen" og opgraderet førstesalen med syv nye værelser.

Medarbejdertrivsel og sundhed

Vi prioriterer vores medarbejderes trivsel højt og har implementeret tiltag for at sikre et sundt og støttende arbejdsmiljø.

Trivselsmåling 2022
Trivselsmåling 2023

Book dit ophold nu

Ophold & events

Frederik VI’s Hotel
Rugårdsvej 590
5210 Odense NV

Reception 65 94 13 13
Mail: reception@f6h.dk

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Frederik VI’s Hotel – All rights reserved