VINaften på Frederik VI’s Hotel
FREDAG D. 31. JANUAR KL. 18.00
Kom til overdådig vinaften på Frederik VI’s Hotel, hvor vi forkæler dig med dejlig vin og lækker mad!
Vi præsenterer en udsøgt italiensk gourmet-aften.
Vi byder på en 5-retters menu med dertilhørende vine, som tager dig en tur gennem udsøgte vinområder, hvor der skal smages og nydes masser af vin!
Det bliver en forrygende italiensk aften, hvor vi skal smage de store italienske vine så som Barolo fra Piemonte, Amarone fra Veneto, Brunello fra Toscana og andre dejlige vine.
Vi glæder os, så kom og nyd atmosfæren og selskabet. Det bliver ikke meget bedre!
Det får du:
-
5 retters menu med dertil afstemt vinmenu
Pris kr. 1.095,- pr. person
OBS! Arrangementet kræver tilmelding - tilmeldingsfrist 27. januar.
Tilkøb ophold
Det får du:
-
5 retters menu med tilhørende vinmenu
-
Overnatning i dobbeltværelse
-
Stor morgenbuffet
Pris kr. 1.645,- pr. person i standard dobbeltværelse
Ældre Sagen pris kr. 1.475,- pr. person i standard dobbeltværelse
Tillæg:
Enkeltværelse kr. 250,- pr. nat
Opgradering til businessværelse kr. 200,- pr. nat
Opgradering til Juniorsuite kr. 400,- pr. nat
Menuen
Snacks
Hjemmebagt foccacia – ostecreme – oregano – vilde løg
Crispy polenta – aioli – parmesan – salvie
Bruschetta med bagte tomater – concasse – basilikum – mozzarella
Vinhus: Vini Giribaldi, Piemonte
***
Forret
Ravioli – ricotta – spinat – pinjekerner – muslinger
Vinhus: A Mi Manera, Lison
***
Mellemret
Kalv – pecorino – trøffel – ruccola – zucchini – salsa verde
Vinhus: Beni di Batasiolo, Piemonte
***
Hovedret
Sortfodsgris – tærte med duxelles af svampe – glace med balsamico og mørk fond – gulerødder – solbær
Vinhus: Fabiano, Veneto
samt Rocca delle Macie, Toscana
***
Dessert som tiramisu
Kaffe iscreme – mascarpone creme – kakao tuiles – karamel
Vinhus: Overraskelse