Golfophold

GOLDOPHOLD PÅ FREDERIK VI’S HOTEL PÅ FYN

Frederik VI’s Hotel er det perfekte sted til dit golfophold på Fyn. Her får du smukke omgivelser, fantastisk mad og adgang til 13 fynske golfbaner indenfor 30 minutters kørsel fra hotellet.

Næsten uanset hvilken af de fynske golfbaner du træder ud på, kan du se frem til mange timer i selskab med billedskønne naturområder, der kan danne rammen om en uforglemmelig oplevelse.

Vi har et særligt samarbejde med udvalgte golfbaner, hvor du kan gå dine 18 huller som en del af opholdet hos os.

Pris for 1 nat kr. 1.445,- pr. person i standard dobbeltværelse

Pris for 2 nætter kr. 2.225,- pr. person i standard dobbeltværelse

Tillæg:

Enkeltværelse kr. 250,- pr. nat
Opgradering til businessværelse kr. 200,- pr. nat
Opgradering til Juniorsuite kr. 400,- pr. nat

SKRÆDDERSYET GOLFPAKKE

Er I flere end to personer, der gerne vil afsted sammen og nyde vores golfophold, ønsker I at forlænge jeres ophold eller har I andre særlige ønsker, må I meget gerne tage kontakt til os, så sammensætter vi en golfpakke på Fyn, der passer til netop jer.

Madpakke til dagen kan tilkøbes, og det sørger vores køkken gerne for (bemærk denne skal forudbestilles på hotellet). Afslut gerne dagen med en kold øl eller et glas vin på hotellets flotte terrasse eller i baren, som også byder på bordtennis, billard, pool, dart mm.

Golfophold for 2 på Fyn

Fyn er omgivet af skøn natur, der indbyder til gode stunder - både på golfbanen og på vores hyggelige hotel. Vores golfophold for 2 er oplagt til dig, der vil forkæle dig selv og din bedre halvdel med en tur ud af hjemmet. Her kan du kombinere en aktiv pause fra hverdagen, hvor I kan spille alt det golf, I vil og stå frisk og udhvilet op til en ny dag efter en dyb nattesøvn i vores behagelige senge.

Vores golfophold for 2 byder også på en velsmagende middag fra vores 4-stjernede restaurant. Her udvælger vores kok den menu, I skal udforske, når I er på besøg hos os. Vi går meget op i bæredygtighed i vores køkken og vælger helst danske råvarer fra årstiden. Derfor kan du se frem til et lækkert måltid med sæsonens råvarer, der får smagsløgene til at synge.

GOLFPAKKEN INKLUDERER:

1 nat

2 nætter

Det siger vores gæster

Rigtig god service og venlig betjening i receptionen. Rigtig fin menu til golfopholdet og god betjening i restauranten. Kan absolut anbefales til golfophold på Fyn. – Jens Otto Vigsø (2022)

Golfophold med overnatning

Når du booker vores golfophold, får du to stk. green fee til golfbaner på Fyn. Om natten kan du fylde energidepoterne op til en ny dag med golf i vores behagelige senge. Vores golfophold indeholder nemlig overnatning i vores standard dobbeltværelse.

Vores værelser har alt, hvad du skal bruge til et behageligt golfophold med overnatning. Her får du både hyggelig stemning og en behagelig Queen size-seng med allergivenlige dyner og puder. Alle værelserne har naturligvis eget badeværelse med bad, hårtørrer og toiletartikler. Desuden er der på værelset strygeartikler, så du kan tage dit fine tøj på til jeres 3-retters middag.

Book dit ophold nu

Ophold & events

Frederik VI’s Hotel
Rugårdsvej 590
5210 Odense NV

Reception 65 94 13 13
Mail: reception@f6h.dk

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Frederik VI’s Hotel – All rights reserved