Eventyrlige golfbaner på Fyn – du bare skal prøve

Udforsk de fynske golfbaner - og kombinér det med et ophold

Vil du også nyde den fynske idyl, mens du bruger tid i naturen og jagter et godt handicap på de lysegrønne golfbaner? Danmarks mest eventyrlige ø byder på mange skønne golfbaner, som du kan udforske, når du skal udfordres på dine golf-evner. Her kan du læse mere om, hvad de forskelige golfbaner har at byde på. 

Ønsker du at udforske flere af de fine golfbaner på Fyn, kan vi anbefale vores tilbud på golfophold, der kombinerer golf, god mad og hyggelige omgivelser.

Langesø Golf
Gemt bag frodige skovområder finder du den naturskønne Langesø-bane. Banen er oprindeligt udstyret med 9 huller, men har siden fået tilføjet yderligere 9, så du kan gå din sædvanlige 18-hullers-rute. 

Det, der især kendetegner Langesø Golf, er finalebanen. Her finder du en par 5-bane på hele 506 meter. Teestedet, der har et dogleg-højre hul, ligger ud til en spejlblank sø. Og slår du for langt, risikerer du at miste bolden til søen. 

Slag på scorekortet i par: 71

 

Svendborg Golf Klub
Siden 1990 har Svendborg Golf Klub tilbudt en skøn bane på 18 huller. Med Hvidkilde Gods som nabo er du på denne bane omgivet af både smuk arkitektur og kuperet natur. På det højeste punkt på banen har du udsigt ud over det sydfynske øhav.

Banen er kendt for sine hurtige greens. Derudover er tre af hullerne udfordret på vandhazarder, der skal overvindes ved greens.

Slag på scorekortet i par: 72

 

Sct. Knuds Golfklub
Direkte ud til Nyborg Fjord finder du Sct. Knuds Golfklub. Banen er omringet af både skov, park og andet natur og vrimler med dyreliv. Den dejlige bane med fairways er udstyret med fine greens, der indbyder til et fantastisk spil golf. Her bliver du udfordret på huller i forskellige terræn samt vinden, der er din værste modstander ved fjord-hullerne.

Slag på scorekortet i par: 72

 

Faaborg Golfklub
I fynske alper Svanninge Bakker finder du, hvad de selv kalder for banen med Danmarks (måske) flotteste beliggenhed. Her er der en smuk udsigt over det sydfynske øhav, som du kan nyde, når du går dine 18 huller. Banen er primært præget af kuperede huller og har ikke ét langt fladt hul. Dog er højdeforskellene ikke så store, så du skal ikke være bekymret for, om du bliver udfordret på din form.

Slag på scorekortet i par: 72

 

Midtfyns Golfklub
Anlagt i et let kuperet terræn finder du I Ringe Midtfyns Golfklub. Banen byder på et varieret baneforløb med teesteder, der er placeret højt, så du får et godt overblik over kommende udfordringer. På turen møder du flere søer, der både bidrager til den flotte natur, men også kan være udfordrende for selv de bedste golfere.

Slag på scorekortet i par: 72

 

Golfklubben Lillebælt
Golfbanen ved Golfklubben Lillebælt er også en af de baner, der kan kategorisere sig som en af de golfbaner på Fyn med den bedste beliggenhed. Med udsigt over Lillebælt finder du en velplejet golfbane, der både støder op til Middelfart Marina og to landbrugsejendomme. Den fine seaside bane byder altså på naturskønne områder, en flot bane og storslået udsigt.

Slag på scorekortet i par: 70

 

Odense Golfklub
Odense Golfklub tilbyder faktisk hele to baner. Dog er den ene mest oplagt til dem, der gerne vil lære spillet at kende. Den anden er for dig, der vil have et ordentlig slag golf på 18 fine huller. Og så skal du vælge banen i Holluf Park. Banen har flere gange været brugt til internationale turneringer som bl.a. danske mesterskaber og et europamesterskab. 

Slag på scorekortet i par: 72

 

Vestfyns Golfklub
I Krengerupskoven breder bøgen sine blade og omkranser den frodige golfbane. Her er du helt alene med naturen og den idyl, der præger den med både fuglesang og besøg fra dyr. Golfbanen er før blevet kåret som Fyns mest attraktive bane af læsere hos Fyens Stifttidende, så her er du garanteret en bane i høj kvailtet.

Slag på scorekortet i par: 72

 

Blommenslyst Golfklub
Blommenslyst Golfklub er selvudnævnt den hyggeligste golfklub på Fyn. Banen er fyldt med afvekslende huller, der byder på skov, åbne arealer, små søer og meget mere. Og så er den let kuperet. Her finder du både en 18-huls bane samt en 9-huls pay and play. 

Slag på scorekortet i par: 72

 

Kombinér golf og oplevelse med et tilbud på golfophold
Der er mange skønne golfbaner på Fyn, som er værd at tjekke ud. Derfor er det oplagt at gøre din fynske golfoplevelse til en hyggelig tur. Hos os kan du booke et golfophold for 2 på Fyn, hvor du selv vælger, hvilke af de to ovenstående golfbaner, du vil udforske.

Vi har golfophold tilbud på enten en eller to nætter. Opholdet indeholder 2 green fees pr. person, en 3-retters middag i vores 4-stjernede restaurant hver aften, stor morgenbuffet og en skøn nattesøvn i vores dobbeltværelse. 

Book dit ophold nu

Ophold & events

Frederik VI’s Hotel
Rugårdsvej 590
5210 Odense NV

Reception 65 94 13 13
Mail: reception@f6h.dk

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Frederik VI’s Hotel – All rights reserved