Vildtaften på Frederik VI's Hotel
EVENTET ER SLUT - NY DATO KOMMER SNAREST
Til efteråret hører sig en vildtaften, og på Frederik VI’s Hotel er vi vilde med at skabe traditioner, så vi holder selvfølgelig fast i vores årlige Vildtaften!
Du kan helt selv vælge om du vil deltage fredag eller lørdag.
Her sørger vi for den helt rette stemning og en veltilberedt vildtmenu. Rammerne er sat med hygge, æstetik og nydelse.
Tag familie og venner med til en herlig Vildtaften på Frederik VI’s Hotel.
Det får du:
-
Billet til Vildtaften
-
5 retters vildtmenu samt afstemt vinmenu – 1 glas. pr. ret.
Vinmenu kan ikke fravælges, men der er mulighed for at erstatte vinmenu med saftmenu. Venligst noter ved bestilling, hvis saftmenu ønskes.
Pris kr. ,- pr. person
Tilkøb ophold
Det får du:
Billet til Vildtaften
5 retters vildtmenu samt afstemt vinmenu – 1 glas. pr. ret.
Vinmenu kan ikke fravælges, men der er mulighed for at erstatte vinmenu med saftmenu. Venligst noter ved bestilling, hvis saftmenu ønskes.Overnatning i dobbeltværelse
Stor morgenbuffet
Pris kr. ,- pr. person i standard dobbeltværelse
Ældresagen pris kr. ,- pr. person i standard dobbeltværelse
Tillæg:
Enkeltværelse kr. 250,- pr. nat
Opgradering til businessværelse kr. 200,- pr. nat
Opgradering til Juniorsuite kr. 400,- pr. nat
2024 Menuen
1. SERVERING
Kroketter af vildsvin – Havgus – Yopol – Bitter vintersalat – Karl Johan – Karse
***
2. SERVERING
Tatar af råvildt – Fermenteret hindbær – Kelp – Syltet zucchini – Brændt porremayonnaise
***
3. SERVERING
Vol au vent – Dansk fasan – Hønsefumé – Trøfler – Persille
***
4. SERVERING
Farseret vagtel – Grillet lår – Karamelliseret løgpuré – Små confiterede kartofler i salvie og rosmarin – Skorzonerrødder – Nedkogt kyllingevinger med stikkelsbær og druer
***
5. SERVERING
Chokolade – Vaniljeis – Sauce på karamel, sherry og miso