Opgradering af tag og førstesal

Renovering af taget på ”kro-bygningen”

Vi er i øjeblikket i fuld gang med at gøre Frederik VI’s Hotel til et endnu mere attraktivt sted for gæsterne.

Lige nu er vi i gang med renovering af taget på ”kro-bygningen”. Det gamle tag er væk, og et nyt flot tag lægges på. Når arbejdet er færdigt, giver det en flot opgradering af hotellets udseende.

En opgradering får førstesalen også. Vi renoverer nemlig det hele – med fem nye værelser og renovering af de to eksisterende. I alt får vi fem dobbelt- og to enkeltværelser. Vi forventer, at den nye og lækre førstesal står klar til vores gæster til august.

Renoveringen har trukket lidt ud, men det er vigtigt for os at gøre det hele ordentligt, så vi kan tilbyde gæsterne de bedste omgivelser:

”Det er en gammel bygning, som håndværkerne har deres udfordringer med. Først da vi åbnede gulve, vægge og lofter op, har vi kunnet se, hvad vi har med at gøre. Derfor er slutdatoen for renovering også flyttet i forhold til forventet. Men når det hele er færdigt, tilbyder vi gæsterne et flot produkt på førstesalen, med syv flotte værelser og det eksisterende mødelokale til otte personer,” udtaler hotellets direktør Thomas Danielsen.

Ud over nye værelser, får hotellets medarbejdere også nye faciliteter til omklædning.

Book dit ophold nu

Ophold & events

Frederik VI’s Hotel
Rugårdsvej 590
5210 Odense NV

Reception 65 94 13 13
Mail: reception@f6h.dk

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Frederik VI’s Hotel – All rights reserved