Gourmetaften

Gourmetaften på Frederik VI's Hotel

DEN 11. APRIL 2025 KL. 18.00 

Eksklusive smagsoplevelser venter dig til vores helt nye Gourmetaften på Frederik VI’s Hotel!

Denne aften står i gastronomiens tegn, hvor vi forkæler dig med en nøje tilberedt 5-retters menu, der balancerer mellem klassisk elegance og moderne kulinarisk kunst. Hver ret er ledsaget af en afstemt vinmenu, hvor udvalgte vine fremhæver smagene og fuldender oplevelsen.

Vi glæder os til at skabe en mindeværdig aften for dig og dine nærmeste.

Det får du:

  • Billet til Gourmetaften
  • 5-retters menu samt afstemt vinmenu – 1 glas pr. ret
    Vinmenu kan ikke fravælges, men saftmenu tilbydes som alternativ ved forudgående bestilling. Venligst noter ved booking.

Pris: Kr. 995,- pr. person

Tilkøb ophold

Forlæng oplevelsen med en overnatning og nyd en afslappende aften på Frederik VI’s Hotel.

Det får du:

  • Billet til Gourmetaften
  • 5-retters menu samt afstemt vinmenu – 1 glas pr. ret
    Vinmenu kan ikke fravælges, men saftmenu tilbydes som alternativ ved forudgående bestilling. Venligst noter ved booking.
  • Overnatning i dobbeltværelse
  • Stor morgenbuffet

Pris kr. 1.545,- pr. person i standard dobbeltværelse 

Ældre Sagen pris kr. 1.375,- pr. person i standard dobbeltværelse

Tillæg:

Enkeltværelse kr. 250,- pr. nat
Opgradering til businessværelse kr. 200,- pr. nat
Opgradering til Juniorsuite kr. 400,- pr. nat



Menuen

1. SERVERING

Økologisk saltet ørred fra Vejle Ådal – wasabi – glaskål – agurk – kørvel 

dertil serveres

Chardonnay Gran Reserva ”Cromas”, Los Vascos, Chile  

***

2. SERVERING

Hvide franske asparges med sauce mousseline – radiser – fynsk skinke – purløg

dertil serveres

Sauvignon Blanc ”Black Label”, Babich Wines, New Zealand

***

3. SERVERING

Lam fra sydfyn – persille – fermenteret hvidløg – trøffel 

dertil serveres

A Mi Manera, Pinot Nero

***

4. SERVERING

Velfærds kalv – ramsløg – gulerødder – havtorn – ærteskud

dertil serveres

Zinfandel ”Beyer Ranch”, Wente Vineyards, USA

***

5. SERVERING

Karamelmousse – rabarber – vanilje – citronmelisse

dertil serveres

Muscat de Rivesaltes, Vignerons Catalans, Frankrig

Vi skaber rammerne – I skaber minderne

Ophold & events

Frederik VI’s Hotel
Rugårdsvej 590
5210 Odense NV

Reception 65 94 13 13
Mail: reception@f6h.dk

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Frederik VI’s Hotel – All rights reserved