Vildtaften på Frederik VI's Hotel
DEN 8. NOVEMBER 2025 KL. 18.00
Til efteråret hører sig en vildtaften, og på Frederik VI’s Hotel er vi vilde med at skabe traditioner, så vi holder selvfølgelig fast i vores årlige Vildtaften!
Du kan helt selv vælge om du vil deltage fredag eller lørdag.
Her sørger vi for den helt rette stemning og en veltilberedt vildtmenu. Rammerne er sat med hygge, æstetik og nydelse.
Tag familie og venner med til en herlig Vildtaften på Frederik VI’s Hotel.
Det får du:
-
Billet til Vildtaften
-
5 retters vildtmenu samt afstemt vinmenu – 1 glas. pr. ret.
Vinmenu kan ikke fravælges, men der er mulighed for at erstatte vinmenu med saftmenu. Venligst noter ved bestilling, hvis saftmenu ønskes.
Pris kr. 1.095,- pr. person
OBS! Arrangementet kræver tilmelding - tilmeldingsfrist 21. oktober 2024
Tilkøb ophold
Det får du:
-
Billet til Vildtaften
-
5 retters vildtmenu samt afstemt vinmenu – 1 glas. pr. ret.
Vinmenu kan ikke fravælges, men der er mulighed for at erstatte vinmenu med saftmenu. Venligst noter ved bestilling, hvis saftmenu ønskes. -
Overnatning i dobbeltværelse
-
Stor morgenbuffet
Pris kr. 1.575,- pr. person i standard dobbeltværelse
Ældresagen pris kr. 1.425,- pr. person i standard dobbeltværelse
Tillæg:
Enkeltværelse kr. 250,- pr. nat
Opgradering til businessværelse kr. 200,- pr. nat
Opgradering til Juniorsuite kr. 400,- pr. nat
Menuen
1. SERVERING
Terrin af Hare og vildsvin – Cornitioner – Urter – Pistacienødder – Kvædechutney – Bittesalat med Dijon vinaigrette – Grillet små løg i en sød syltelage
***
2. SERVERING
Tatar af dådyr fra fynske godser – Røget og saltet dyrehjerte – Hengemte blommer fra sommeren – Kartoffelchips
***
3. SERVERING
Wonton med fasan – Consumme lavet på fasanben – Dashi – Julienne sæsonens rødder – Persille
***
4. SERVERING
Krondyr – Brombær gastrik – Rødbedegel – Glaseret rødbeder – Kejserhatte
***
5. SERVERING
Æblemousse – Mandelbund – Æbleglace – Grannysmith is – Råsyltet æbler