Small Danish Hotels

Vi er medlem af danmarks bedste hotelkæde

Vi er stolte af, at være en del af Small Danish Hotels, som blev kåret til Danmarks bedste hotelkæde i 2022 af Danish Travel Awards!

Har du et gavekort, kan du indløse det på hotellet.

Small Danish Hotels er landets største hotelkæde for privatejede overnatningssteder og tæller mere end 60 hyggelige kroer og skønne hoteller, der fordeler sig over hele Danmark.

Small Danish Hotels tilbyder skræddersyede ferie- og weekendophold for enhver smag og en velredt seng for forretningsrejsende. Selvom overnatningsstederne er vidt forskellige, er nøgleordene de samme; nemlig den personlige gæstfrihed, fokus på kvalitet samt øje for de små detaljer, der sætter rammerne om et behageligt ophold. Det gælder uanset om opholdet er en wellnessweekend med kæresten eller veninderne, et gourmetophold for to, vennetur med golf og cykling i naturskønne omgivelser eller et stop-over på businessrejsen.

Alle overnatningssteder bærer mindst tre stjerner i den europæiske hotelklassifikation og drives af selvstændige hotelejere, slotsfruer og krofædre, som måske er 2. og 3. generation på stedet. Vi stræber hver dag efter at matche gæsternes behov og skabe den ekstra lille lykkefølelse, der sætter trumf på et dejligt ophold – gennem varmt værtskab, ganens glæder og minderige oplevelser i en hyggelig atmosfære. Samtidig har hotellerne et voksende fokus på bæredygtig drift og grønne værdier. Flere hoteller er certificeret med hotelbranchens miljømærke Den Grønne Nøgle, anvender lokalt producerede råvarer, undgår madspild og tilbyder opladning til el- og hybridbiler.

Small danish hotelguide 2022

Du kan også blive medlem af SDH’s gæsteklub Benefits og opnå fordele og gode tilbud!

Book dit ophold nu

Ophold & events

Frederik VI’s Hotel
Rugårdsvej 590
5210 Odense NV

Reception 65 94 13 13
Mail: reception@f6h.dk

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Frederik VI’s Hotel – All rights reserved