Sommerferie på Fyn?

Skal i holde sommerferie i Danmark i år?

Så kom til Fyn og Frederik VI’s Hotel. Vi ligger perfekt i hjertet af Fyn og tæt på Odense, hvilket giver dig mulighed for at udforske øen og nyde den smukke natur, kultur og historie, som området har at byde på.

Hotellets beliggenhed er det ideelle udgangspunkt for dagsture rundt på Fyn.

Besøg fx. den idylliske havneby Svendborg eller tag på en sejltur til de smukke øer i det sydfynske øhav. Find vej i labyrinten på Egeskov eller tag på tur i H.C. Andersens fødeby og besøg det berømte museum dedikeret til forfatterens liv og værker. Du kan også udforske den gamle bydel med de charmerende gader og historiske bygninger.

Måske frister det mere at tage på cykeltur i de idylliske fynske landskaber eller rundt langs kysten. Det er jo ikke for ingenting at det hedder Bike Island Fyn: Her får du 1.800 km skiltet cykelruter, 1.100 km kystlinje, 96 øer og masser af udsigtspunkter.
Se vores cykelophold HER.

På hotellet vil vores engagerede og smilende personale sørge for, at du får en mindeværdig sommer med lækker mad, førsteklasses service og en varm velkomst.

Så pak kufferten og gør dig klar til en sommerferie fyldt med eventyr, afslapning og smukke omgivelser.

Det skal du se og opleve – vores anbefalinger:
Fyn har meget at byde på – også hvis man ikke er til hav eller vand.
Der er masser af kunst og museer at fordybe sig i og fantastiske shoppingmuligheder i Odense og flere af kystbyerne.
Arven fra HC Andersen fornægter sig heller ikke.

Vi har samlet noget af det bedste, VI synes Fyn har at byde på – men du kan finde meget mere HER.

Egeskov Slot – Oplev Danmarks smukkeste have, en af Nordeuropas fineste renæssancebygninger, fantastiske labyrinter, udstillinger med veteranbiler, motorcykler, dukkehuse og meget andet.
Brandts Klædefabrik – 250 års kunsthistorie samlet under ét tag. Du finder klassisk, moderne og helt samtidig kunst. Her kan du hurtigt bruge en hel dag blandt fortidens mestre og samtidskunstens talenter.
H.C. Andersens Hus – en verden, du tror du kender. Tag med på en uforudsigelig rejse gennem forfatterens kreative univers, og mød hans elskede fortællinger.
CLAY – Nordens største samling af det smukkeste, mest unikke keramiske kunst og porcelæn.
Johannes Larsen Museet – et levende kunstmuseum på Fyn fra begyndelsen af det forrige århundrede.
De Japanske Haver – Oplev fire forskellige stilarter inden for den japanske havekultur. Anlagt efter unikke gamle japanske traditioner.
Fjord og Bælt – Mød havets dyr i det magiske blå univers.
Fyns Hoved – noget af Danmarks smukkeste natur, og naturoplevelser for alle

Du kan enten helt selv planlægge din tur – eller du kan booke vores sommerophold, hvor adgang til Odense Zoo, Egeskov Slot og Odense Åfart er inkluderet – se det HER.

Her skal du spise frokost:
Vores 4-stjernede køkken har bronzemærket i økologi og serverer god mad morgen og aften. Mad lavet på gode råvarer og med fokus på bæredygtighed. Bæredygtighed for os er bl.a. respekt for de danske råvarer, brug af årstidens grøntsager og brug af råvarer fra jord til bord.

Mange af vores sommergæster holder af at drage ud på dagsture i det fynske sommerland.
Og når sulten melder sig, kan vi klart anbefale disse restauranter til frokost:

HOS – sublimt smørrebrød og nyfortolkede smørrebrødsklassikere
Restaurant Bacchus – en af landets mest rendyrkede franske bistroer. Beliggende i Odense Gågade. Frokostkortet består af diverse franske bistroklassikere. Mulighed for både indendørs- og udendørsservering
Salig Simons Gaard – klassisk fransk bistro med et twist. Her får du klassiske franske retter og hyggelig atmosfære både indendørs- og udendørs.

Book dit ophold nu

Ophold & events

Frederik VI’s Hotel
Rugårdsvej 590
5210 Odense NV

Reception 65 94 13 13
Mail: reception@f6h.dk

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Frederik VI’s Hotel – All rights reserved